Bele magnetne table Piši-Briši ®

so namenjene uporabi namenskih suhobrisnih markerjev, ki se po pisanju hipno posušijo in skoraj v trenutku zbrišejo z magnetno gobico.

Zaradi hitrosti pisanja, ter po potrebi brisanja, jih imenujemo tudi Piši-Briši ® table. Zaradi bele, svetlobo odbojne površine so najbolj primerne za notranje prostore, ker se markerji na močni sončni svetlobi slabše razločijo.

V naši ponudbi lahko najdete table različnih dimenzij, kot je splošno popularna magnetna tabla 90×120 dimenzije.

Uporaba bele magnetne table Piši-Briši ®

Table so namenjene domači, pisarniški rabi, s posebnimi konzolami, ki objamejo okvir pa tudi šolski. Magnetne table se uporabljajo tudi kot šolske table. Gre za stenske table, ki jih montiramo na steno, ali pa postavimo na namensko stojalo.

Pisalna površina je magnetna, kar pomeni uporabo magnetkov za pritrjevanje obvestil na površino in to brez uporabe selotejpa ali drugih lepil, ker bi bila potem Piši-Briši ® funkcija onemogočena. Kredne table so običajno črne barve in zahtevajo uporabo mokrobrisnih markerjev s tekočo kredo.

Brisanje črnila pogosto pusti delce posušenega črnila, ki izgledajo kot temen prah. Krpo iz mikrovlaken rahlo navlažite z vodo in obrišite vse delce, ki ostanejo na površini.

Zapise po pomoti z alkoholnimi markerji, trdovratne sence ali packe, lahko odstranite tudi tako, da jih prepišete s Piši-Briši ® markerjem (za manjše površine) in nato uporabite namensko čistilo za temeljitejše čiščenje.

Zagotovite, da bo vaša gobica ali krpica vedno čista. Da, verjamite ali ne, umazane gobice povzročajo večino težav na površini bele table. Pri uporabi umazane gobice lahko črnilo prenesete na čisti del table. Predstavljajte si, da nenehno uporabljate umazano krpo; to bi imelo podoben dolgoročni učinek. Zato poskrbite, da bo vaša gobica ali krpica vedno čista. Ponavadi zadošča že splakovanje z vodo in milnico, nato počakajte da se posuši. Mokri filc gobice je ponavadi še slabši kot umazan.

Površine table so ponavadi…

običajno je bela površina table lakirana, kar omogoča več let neproblematične uporabe. Naslednja kakovostna stopnja od lakiranih pa so emajlirane table, ki pa jih vse bolj nadomeščajo steklene table, saj le te ne potrebujejo praktično nobenega vzdrževanja (čiščenja s posebnimi čistili). Lakirane table Piši-Briši ®  imajo lahko aluminijast okvir, ki opravlja nosilno, zaščitno in estetsko funkcijo. Table brez okvirja pa so zaradi patentirane zasnove namenjene minimalističnemu dizajnu ali modularni sestavi v večje dimenzije, ki ne posega v prostor, ampak se celo z njim zlijejo.

Kako se tabla Piši-Briši® čisti?

Bele magnetne table Piši-Briši® zahtevajo pozornost pri uporabi čistilnih sredstev. Zaradi relativno hitro umazane magnetne gobice za suho brisanje postajajo vedno bolj lisaste. To pa zelo enostavno reši mikrovlakenska gobica in posebno, namensko čistilo za Piši-Briši® table. Za lakirane table nikakor ne uporabljajte kopalniških abrazivnih čistilnih sredstev, ali pa tistih z vsebnostjo alkohola!

V ponudbi najdete tudi table Piši-Briši ® za otroke!

Preberi več

Prikazovanje 1–36 od 58 rezultatov