Namizne table, lahko tudi z obliko predmeta

NAMIZNE KREDNE TABLE so stroškovno učinkovite, ekološke in imajo posebno osebno noto komunikacije. Idealne so kot orodje za prodajo podjetjem. Z uporabo kredamarkerjev, prilagodijo vsako napisano besedilo ali narisano sliko.

Pisanje na vsako črno tablo je izjemno enostavno. Potem ko je sporočilo že zastarelo, jo preprosto obrišite in začnete znova. Največji učinek se doseže, ko se tablo postavi na posamezne izpostavljene jedilne mize, police ali pri blagajni. Idealen pripomoček za spodbujanje akcije, navodila ali storitev posamezne informacije.

Ne glede na to, ali uporabljate Securit klasično tablo Elegant, tablo z zabavno silhueto ali pa zelo praktične table v obliki črke L, so Securit namizne table odličen dodatek k vsaki mizi, pultu ali baru.

Polepšajte dan z Securit zabavnimi 3D oblikovanimi tablami živalskih oblik, tablicami za fotografije, mini stojali ali priročnimi in preprostimi označbami. Povejte na svoj način.

Namizne A TABLE za LETAKE ali markerje s tekočo kredo je idealna za komunikacijo z vašimi strankami na nivoju oči, tako na MIZI, PULTU, POLICAH ali pri BLAGAJNI, kjer se ljudje hipoma odločajo za nakup blaga ali storitev.

Poleg tega tabla omogoča vstavljanje slike ali drugega reklamnega materiala v velikosti formata A5, kar je polovica najbolj običajnega papirja za tiskanje ali fotokopiranje.

Preberi več

Prikazovanje 1–36 od 47 rezultatov