Piši-Briši BELA magnetna TABLA 100x150cm SkinBoard aktivnostni planer NBT-6421AG

Original price was: 132,98 €.Current price is: 119,68 €. 10%

Rocada neskončni AKTIVNOSTNI PLANER na BELI magnetni TABLI SkinBoard 100x150cm s pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje ali magnetke. Pribor za POKONČNO ali LEŽEČO montažo table na steno, polička za krajšo ali daljšo stranico.

NA ZALOGI LE ŠE: 3
Šifra: NBT-6421AG
EAN: 8427951164216
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

rocada NBT-6421AG – SkinBoard aktivnostna bela magnetna tabla z odtisnjenimi črtami španske blagovne znamke ROCADA je namenjena uporabi na steni, s prislonitvijo kamorkoli ali na ustreznemu stojalu s kolesi (NBT-6875), na zidu pa jo lahko kombinirate skupaj z drugimi tablami istega tipa (SkinBoard) za večjo dimenzijo pisalne površine. Z njo se lahko izmenjujejo informacije za aktivnosti, ki potekajo v organizacijah in potrebujejo pravočasno razrešitev.

PATENTIRANA ZASNOVA brez aluminijastega okvirja ima tri prednosti;

  • MODULARNOST – eno zraven druge lahko postavite toliko SkinBoard tabel, kot jih potrebujete, ali kolikor vam dopuščajo mere zidu, zato jih tudi pojmujemo kot neskončne table;
  • MINIMALIZEM – tabla tega tipa se zlije z zidom ali okolico, zato je zelo zanimiva za nevtralno in estetsko uporabo v prostoru;
  • ENOSTAVNA MONTAŽA – tabla ima priloženo kartonasto šablono za ležečo ali pokončno montažo, magnetne konzole pa omogočajo varno in enostavno nasaditev table na zid.

ZAHTEVNEJŠI PROCES IZDELAVE – pri navadni tabli se na podlago iz kartona prilepi predhodno lakirana pisalna površina in jo obda z aluminijastim okvirjem, pri SkinBoard tabli pa je rob potrebno strojno ukriviti na pravilne mere, ter jo nato prašno lakirati v posebni komori.

Pisalna površina je namenjena pisanju s Piši-Briši markerji ter suhemu brisanju napisanega z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magnetki. Za čiščenje se nikakor ne sme uporabljati običajnih gospodinjskih čistilnih sredstev, ki vsebujejo alkohol ali trde abrazivne delce (za steklo ali keramiko, razne razmaščevalce, poleg teh pa odsvetujemo še uporabo navadnega papirja ali grobih papirnatih brisačk)! Tabli je priložen montažni pribor ter odstranljiva polička za markerje.

PISALNA POVRŠINA:
mere 100 x 150 cm (V x Š),
ležeča postavitev table,
jeklena osnova, prašno lakirana v beli barvi.
NEGA:
za POPOLNO BELINO uporabite suho ali vlažno krpico iz mikrovlaken (angl. Microfibre), v najhujših primerih pa tablo popršite s čistilom za Piši-Briši bele table in nato takoj obrišite z mikrovlakensko krpico. Če čistila nimate v večini primerov zadostuje že navadna voda ter omenjena krpica.
NAMEMBNOST:
Aktivnostni planerji so namenjeni hitremu in učinkovitemu razreševanju situacij v organizacijah z vizualno izmenjavo informacij.
MONTAŽA:
1. korak: označitev pritrditvenih točk na steno s pomočjo priložene kartonaste šablone,
2. korak: izvrtanje lukenj v steno, vstavitev stenskih vložkov in privijačenje magnetnih konzol,
3. korak: fiksiranje table na stenske magnetne konzole.
POLIČKA je na njenemu spodnjemu robu (uporaba poličke ni obvezna).
ARTIKEL VSEBUJE:
aktivnostni planer na beli magnetni tabli, poličko za markerje, magnetne konzole z vijaki ter vložki za stensko montažo.
DODATNO:
dokup artikla iz linije SKIN ali začetnega kompleta z magnetno gobico, markerji, magnetki in čistilnimi sredstvi,
za postavitev na stojalo potrebujete še artikel pod šifo NBT-6875.

MERE in TEŽE:
velikost = 100 x 150 cm,
debelina table = 1 cm,
teža table = 8.9 kg.
GARANCIJA:
splošna 2,
funkcionalna 5 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 15,9 kg
Dimenzije 158 × 5 × 108 cm
MERE

SKINBOARD table brez alu roba, 100 cm, 150 cm, bela barva