STENSKE

ČRNA KREDNA TABLA za vaša sporočila na katerokoli steni v vsakem prostoru. Za vaša sporočila na katerokoli steni v vsakem prostoru.

Kakovosten lakiran lesen okvir, enostavna montaža in črna pisalna površina omogočata pisanje jasnih in vabljivih sporočil. Lahko je na steni, viseča s stropa ali postavljena ob oknu. Notranja ali zunanja uporaba. Možnosti je nešteto.

Pisanje na črno tablo je izjemo enostavno, ko pa je sporočilo “passe”, jo obrišete z mokro krpo in začnete znova, kar je ključnega pomena pri rednem spreminjanju napisov. Namestite jo lahko vertikalno ali horizontalno na zid, s stropa ali na stojalo (opcijsko).

Markerji s tekočo kredo

Prebudite svojo ustvarjalnost, napišite opombo, naredite nakupovalni seznam. Markerji s tekočo kredo so na voljo v več kot 20 barvah, ki se jih enostavno briše, ali celo vodoodpornih. Pišite na table, steklo, porcelan, kovino ali katero koli drugo neporozno površino. Spremljajte lahko tudi Securit Instagram za navdih.

Securit® KREDAMARKER je osebno orodje za puščanje različnih sporočil na temnih gladkih površinah. S široko paleto velikosti in barv ni omejitve za ustvarjanje besedila in slik.

Preberi več

Prikazovanje 1–36 od 52 rezultatov