Oglasne Table in Vitrine

PLUTA – Table iz plute nadomeščajo stari tip oglasne deske iz lesa.

So iz lubja hrasta plutovca (Quercus suber). Ta zimzelena drevesa izvirajo iz sredozemskega območja. Hrast plutovec je eno najpomembnejših dreves na Portugalskem, kjer lahko najdete cele gozdove plutovca. Drevesa plute so lahko zelo velika in imajo debelo lubje.

Pluta, ki je kot oglasna tabla našla svojo novo funkcijo s pripenjanjem papirnatega materiala na površino iz naravne plute z risalnimi žebljički ali bucikami.

Ker gre za naraven material se sledovi prebadanja skoraj ne poznajo. Table iz plute so izredno uporabne za razne dejavnosti – v šolah, podjetjih, pa tudi doma lahko pridejo nadvse prav. Namenjene so uporabi v notranjih prostorih.

TABLA iz FILCA

Oglasna tabla evropske blagovne znamke 2×3® ima površino iz modre tkanine za pritrjevanje papirnatega materiala z bucikami ali risalnimi žebljički. Namenjena je stabilni pritrditvi na steno preko 4-ih konzol. Površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo.

OGLASNE VITRINE

Oglasne vitrine z belo magnetno tablo –  so namenjene pritrjevanju papirnatega materiala z magnetki, lahko pa se po njej piše tudi s Piši-Briši markerji. Stabilna pritrditev na steno preko robustnega aluminijastega okvirja.

Vitrina je proti nepooblaščenemu odpiranju zaščitena z drsnima polikarbonatnima stekloma, ki zdržita marsikaj ter ključavnico. Na zadnji, zunanji strani vitrine je pocinkana pločevina za poudarjeno robustnost in dolgotrajno uporabo.

Zunanja (vodoodporna) ali notranja izvedba.

OBOJESTRANSKA oglasna tabla z površino iz modre tkanine

Za pritrjevanje papirnatega materiala z bucikami ali risalnimi žebljički. Namenjena je stabilni pritrditvi na steno preko 4-ih konzol.

Površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo. Tabli je priložen montažni pribor ter 25 barvnih bucik za pritrjevanje papirja.

Preberi več

Prikaz vseh 25 rezultatov