Zvočniški nosilci – omogočajo montažo zvočnikov na steno.
Namenji so izboljšati kakovost zvoka iz zvočnika. Že kar nekaj časa je znano, da dvig zvočnikov s tal oziroma njihova namestitev na steno prinaša veliko prednosti. Zvočnik, ki je brez vibracij, pomeni da se mu poveča kakovost zvoka.
Zvočniški nosilci reflecta. So odličen način za izboljšanje kakovosti zvoka vašega domačega kina, ne da bi morali najti prostor za namestitev več zvočnikov.
Za najboljši učinek zvočni nosilec postavite blizu televizorja. Ena večjih težav, ki se pojavi, je, da lahko zvočniški nosilec ovira vaš zaslon ali celo blokira IR signale iz daljinskega upravljalnika. Univerzalni nosilec reflecta nudi idealno rešitev za to težavo. Če zvočniški modul postavite nad ali pod televizor, lahko uživate v izboljšanem zvoku zvočnega pasu, ne da bi ga ta oviral.

Zvočniški nosilec se lahko uporablja za televizorje na stojalu ali na steni. Namestitev je preprosta in traja le nekaj minut. Najprej si oglejte luknje za pritrditev na televizorju (VESA), nato pa določite, kako namestiti nosilec, da se prilegajo luknjam za pritrditev. Za pritrditev nosilcev na TV uporabite priloženo opremo. Rahlo privijte vijake, da lahko nosilce še vedno prilagodite. Nato pritrdite soundbar na nosilce in rahlo privijte vijake. Prepričajte se, da je položaj soundbara pravilen, nato privijte vse vijake in končali ste.
Konzolni nosilec pa je namenjen pritrditvi centralnega soundbar zvočnika na obstoječ TV nosilec, pod ali nad samim TV zaslonom za odlično zvočno in vizualno izkušnjo.

Preberi več

Prikaz vseh 3 rezultatov