Kompleti – Začetni pribor za Piši-Briši® bele magnetne table, flipcharte ali planerje.

Kompleti – vsebujejo vse, kar potrebujete za uspešno prezentacijo.

V želji, da vaše bele table Piši-Briši® v učilnici ali pisarni ostanejo v sijočem stanju, potem je začetni komplet 5000 ravno to, kar potrebujete.

Prvi izdelek, ki ga boste našli v tem priročnem in za uporabo preprostem kompletu, je čistilo za belo tablo. Plastenka ima na navoju razpršilo s črpalko, ki preprosto tekočino razprši neposredno na pisalno površino. Vzemite krpo iz mikrovlaken in obrišete stare sledi črnila ter sence prejšnjih zapisov. Krpice iz mikrovlken so mehke in vpojne, zato pomagajo pri odstranjevanju umazanije, prahu, maščobe in sledi črnila.

Vendar pa sama tabla ni učinkovita, če nimate kvalitetnega pisala, s katerim jo lahko uporabljate. V tem kompletu (5000) najdete svetla in barvita pisala za suho brisanje, tako da je vaša predstavitev jasno vidna. Pisala so v treh osnovnih barvah; modri, črni in rdeči, tako da lahko vsemu, kar počnete, dodate kanček ustvarjalnosti.

V kolikor je želja po večih barvah, so na voljo STAEDTLER Lumocolor suhobrisni Piši-Briši FLOMASTRI v 6-ih barvah s črnilom črne, modre, rdeče, zelene, oranžne in vijolične barve.

Komplet 5000 vsebuje tudi gobico za brisanje z krpico iz mehkega filca. Tako lahko hitro dopolnite, spremenite in razvijete ideje s preprostim brisanjem.

Ne glede na to, kako uporabljate vašo tablo, je to popoln komplet za zagotovitev, da bo vaša predstavitev ali demonstracija poteka čim bolj gladko.

Preberi več

Prikaz vseh 2 rezultatov