LCD-Nosilci (avdiovizualni)
STENSKI nosilci BREZ NAKLONA za TV, ki delujejo tako, da držijo televizorje v fiksnem, varnem položaju in se ne premikajo v nobeno smer ali nagibajo pod določenim kotom. Največja prednost teh vrst TV nosilcev je, da se večina šteje za ploske, ki so zasnovani tako, da je vaš televizor čisto blizu stene.

NAKLONSKI stenski nosilci za TV omogočajo postavitev TV nosilca višje na steno za nagibanje navzdol.

ODMIČNI ali PREGIBNI nosilci pa zagotavljajo poleg vertikalnega nagibanja tudi horizontalni zasuk takrat, ko želite doseči boljši kot za gledanje na naslon po diagonali prostora.

STROPNI nosilci omogočajo zaslonu visenje s stropa, in to takrat, ko stenska rešitev ne pride v poštev. Stropni nosilci imajo večinoma nastavljiv naklon glave, kar je zelo pomembno za korekcjio kota gledanja. Lahko se montirajo v kot prostora, kot tudi na strop in celo mansardni (poševni) strop.

TV stojala. Sistem mobilnih TV stojal reflecta je na voljo za TV sprejemnike različne velikosti. Nosilnost TV stojal je predpisana in vedno presega težo televizorja. TV stojalo ima adapter, ki je združljiv z VESA standardom, za enostavno montažo.  Ima lahko mobilna kolesca ali pa je postavljeno na ravno ploščo oziroma stoji na nogah.

TV zaslone imamo vsi radi. Poleg tega, da nas zabavajo, nam televizorji, monitorji in projektorji pomagajo pri delu, učenju in organiziranosti. Eden najboljših načinov, da kar najbolje izkoristite svojega, je, da jih namestite na nosilec zaslona – lcd nosilec. Namestitev zaslona nudi številne prednosti. Montaža zaslona omogoča, da si več ljudi ogleda prikazano. Ko je zaslon na steni, je manj verjetno, da bodo ljudje ali predmeti ovirali pogled.

Preberi več

Prikazovanje 1–36 od 63 rezultatov