Skodelice in termovke Alaskan MAKER – duh svobode.

Če ste eden od tistih, ki vsak dan pijejo kavo, potem je jasno, da je to več kot le jutranja rutina. Je izkušnja, ki prinaša popoln užitek, udobje in občutek povezanosti. Je omamen način za začetek dneva, prebujanje in občutek energije. Je pa tudi način sprostitve in počitek med delom.

Toplina in vonj vroče skodelice kave sta lahko pomirjujoča, zaradi česar je priljubljena izbira za tiste, ki potrebujejo trenutek tišine. Za ohranitev in poglobitev te izkušnje, lahko dosežemo le s skodelico iz nerjavečega jekla – inox.

Kot že ime pove, je skodelica iz inoxa izdelana iz nerjavečega jekla. Ta je znan po svoji vzdržljivosti in odpornosti proti koroziji. Ker je skodelica izolirana, ima sposobnost daljšega zadrževanja toplote, zaradi česar je odlična izbira za ljubitelje kave, ki želijo ohraniti svojo kavo vročo. So enostavne za čiščenje in ne ohranjajo okusov ali vonjav drugih pijač, kar zagotavlja, da je vsaka skodelica kave ravno tako okusna, kot bi morala biti. Kljub temu, ni tako popularna, ker mnogi menijo, da te skodelice nimajo estetskega videza in da so klasične keramične skodelice boljše, kar pa enostavno ne drži.

Izpostavljene prednosti skodelic in termovk Alaskan MAKER:
NERJAVEČE JEKLO & DVOJNA izolirana STENA, ki ščiti pred izgubo toplote
EKOLOŠKA, saj se prizadevamo za manj odpadkov – zasnovana, da traja
ZDRAVA, brez BPA – brez čudnega vonja ali okusa, varno za vaše zdravje
ZELO VZDRŽLJIVA in ROBUSTNA, se ne zlomi in ne rjavi
TRAJNOSTNA – narejena da traja in traja
IMA SVOJEVRSTEN DIZAJN – Na voljo v različnih barvah in poslikavah

Preberi več

Prikaz vseh 7 rezultatov