Piši-Briši BELA mobilna TABLA 90x180cm Roto s priborom MRW-603TX

264,74 

Piši-Briši® BELA mobilna TABLA Roto 90x180cm na STOJALU s KOLESI ima obojestransko vrtljivo pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke ter 180 cm POLIČKO za markerje + 3-je barvni MARKERJI, magnetna GOBICA, KRPICA in ČISTILO za popolno belino ter barvni MAGNETKI za pritrjevanje papirja.

NA ZALOGI LE ŠE: 12
Šifra: MRW-603TX
EAN: 3830031047357
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Piši-Briši MRW-603TX – MOBILNA bela magnetna tabla na STOJALU s KOLESI registrirane blagovne znamke Piši-Briši® ima dvostransko pisalno površino, vrtljivo po višini naprej in nazaj, lakirano za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magneti. S srebrnim robustnim stojalom se jo lahko enostavno premika po prostoru in fiksira na mestu s kolesnimi zavorami.

Lakirana pisalna površina (spredaj in zadaj) omogoča (z redno nego) dolgoletno neproblematično uporabo, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabli je priložen montažni pribor ter 180 cm alu polička, v kompletu pa so še 3-je Piši-Briši barvni markerji, magnetna gobica za suho brisanje, mikrovlakenska krpica in sprej čistilo za popolno belino pisalne površine ter magnetki za pritrjevanje papirnatega materiala (njihova barva ali velikost je lahko drugačna od tiste na sliki).

IME ARTIKLA:
Piši-Briši® mobilna bela tabla na kolesih z vrtljivo pisalno površino Roto
KODA ARTIKLA:
MRW-603TX
PISALNA POVRŠINA:
mere z okvirjem 90 x 180 cm (višina x širina).
Lakirana pločevina v beli barvi,
primerna za uporabo magnetkov.
NEGA:
za POPOLNO BELINO uporabite suho ali vlažno krpico iz mikrovlaken (angl. Microfibre), v najhujših primerih pa tablo popršite s čistilom za Piši-Briši bele table in nato takoj obrišite z mikrovlakensko krpico. Če čistila nimate v večini primerov zadostuje že navadna voda ter omenjena krpica.
NAMEMBNOST:
za SEJNO SOBO, ŠOLO ali PISARNO s poljubnim premikanjem po prostoru, na dveh kolescih od štirih je zavora.
Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. Močno sonce in zelo vlažni prostori lahko napihnejo polnilo pod pisalno površino.
ARTIKEL VSEBUJE:
dvostransko belo magnetno tablo s stojalom na koleščkih ter 180 cm poličko za markerje, v škatli PRIBORA pa so še 3-je Piši-Briši markerji v črni, modri in rdeči barvi, magnetna gobica z dvema filcema, mikrovlakenska krpica in sprej čistilo za belo pisalno površino ter magnetki (v sliki pribora je prikaz magnetov simboličen).
DODATNO:
-.

MERE in TEŽE:
višina table skupaj z okvirjem = 90 cm,
širina table skupaj z okvirjem = 180 cm,
višina stojala = 145 cm,
širina stojala = 190 cm,
globina stojala = 55 cm,
teža table = 16.90 kg.
GARANCIJA:
splošna 2,
funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 21,8 kg
Dimenzije 190 × 22 × 99 cm
MERE

na STOJALU s kolesci za premikanje, 90 cm, 180 cm, bela barva