LCD LED TV nosilci
STENSKI nosilci BREZ NAKLONA za TV, ki delujejo tako, da držijo televizorje v fiksnem, varnem položaju in se ne premikajo v nobeno smer ali nagibajo pod določenim kotom. Največja prednost teh vrst TV nosilcev je, da se večina šteje za ploske, ki so zasnovani tako, da je vaš televizor čisto blizu stene.

NAKLONSKI stenski nosilci za TV omogočajo postavitev TV nosilca višje na steno za nagibanje navzdol.

ODMIČNI ali PREGIBNI nosilci. Zagotavljajo poleg vertikalnega nagibanja tudi horizontalni zasuk takrat, ko želite doseči boljši kot za gledanje na naslon po diagonali prostora.

STROPNI nosilci omogočajo zaslonu visenje s stropa, in to takrat, ko stenska rešitev ne pride v poštev. Stropni nosilci imajo večinoma nastavljiv naklon glave, kar je zelo pomembno za korekcjio kota gledanja. Lahko se montirajo v kot prostora, kot tudi na strop in celo mansardni (poševni) strop.

Največja prednost TV stojal je, da jih lahko uporabljate kjer koli v prostoru. Stojalo ima nagibni mehanizem za nastavitev zaslona. Tako dosežete vam najboljši možni položaj gledanja ali dodatno vgrajene police za postavitev dodatnih elektronskih enot.
Pri nakupu nosilca bodite pozorni na diagonalo zaslona, težo televizorja in pa VESA standard.
VESA standard pomeni razmak lukenj za montažo TV zaslona, ki so v pravokotniku ali kvadratu. Podan je v mm (100×100, 200×200, 300×200, 300×300, 400×400, …). Ponavadi se nahaja v tehničnih specifikacijah TV zaslona, lahko pa enostavno izmerite razmak 4-ih lukenj s kovinskim navojem na zadnji strani zaslona.

Povezava na youtube.

Preberi več

Prikaz vseh 36 rezultatov