Torbe – všeč nam je vse na njih.

Radi jih kupujemo, uporabljamo, si jih ogledujemo in celo beremo o njih. Tako je!

Nekateri psihološki študiji navajajo, da povprečen človek vsak dan sprejme več kot 35.000 odločitev. To je zelo veliko odločitev, se strinjate?

Toda v resnici so mnoge življenjske odločitve pomembnejše od drugih. VELIKE odločitve vključujejo, kateremu študiju se posvetiti, kako do prvega stanovanja, pravilna izbira partnerja,… Lahko je tudi odločitev, katero tabletko vzeti? Rdečo, modro ali kar obe …=)

Torej, ko izbirate, katero torbo kupiti, se je pomembno osredotočiti na željo in potrebo. Dejstvo je, da lahko včasih torba naredi ali pokvari potovanje. Če bo ta prevelika, boste imeli preveč odvečne teže za prenašanje. V premajhno pa ne boste spravili vseh svojih stvari! Izberite napačen material in vaše stvari bodo premočene, ko bo deževalo.

Resno, izbira nahrbtnika ali torbe, ki ga boste vzeli na določeno potovanje, je TAKO pomembna kot sama izbira, kam iti.

Torbe Alaskan MAKER so super praktične, robustno narejene in vodoodporne. Vse so ravno prav velike. Šivi so močni, zadrge pa samo najboljše proizvajalca YKK.

Za čiščenje večino zadostuje preprosto brisanje z vlažno kuhinjsko gobo. Za trdovratne madeže pa lahko uporabite milo Alaskan Maker.

Preberi več

Prikaz vseh 15 rezultatov