Piši-Briši BELA magnetna TABLA 120x280cm AluFrame s priborom WH1228AX

272,06 

Piši-Briši® BELA TABLA v alu okvirju 120x280cm s pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + pribor za montažo s 6-imi stenskimi konzolami, 50cm alu POLIČKA, 3-je barvni MARKERJI, magnetna GOBICA, KRPICA in ČISTILO za popolno belino ter barvni MAGNETKI za pritrjevanje papirja.

NA ZALOGI LE ŠE: 12
Šifra: WH1228AX
EAN: 3830031048385
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Piši-Briši WH1228AX – AluFrame bela magnetna tabla registrirane blagovne znamke Piši-Briši® ima lakirano pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magnetki. Namenjena je stabilni pritrditvi na steno preko 6-ih kovinskih konzol z obliko L.

Za mobilno uporabo je potrebno dokupiti Piši-Briši STOJALO na kolesih za AluFrame BELE magnetne TABLE s šifro artikla ST 120.

Lakirana pisalna površina omogoča (z redno nego) dolgoletno neproblematično uporabo, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabli je priložen montažni pribor ter 50 cm alu polička, v kompletu pa so še 3-je Piši-Briši barvni markerji, magnetna gobica za suho brisanje, mikrovlakenska krpica in sprej čistilo za popolno belino pisalne površine ter magnetki za pritrjevanje papirnatega materiala (njihova barva ali velikost je lahko drugačna od tiste na sliki).

IME ARTIKLA:
Piši-Briši® bela magnetna tabla AluFrame
KODA ARTIKLA:
WH1228AX
PISALNA POVRŠINA:
mere z okvirjem 120 x 280 cm (višina x širina).
Lakirana pločevina v beli barvi,
primerna za uporabo magnetkov.
NEGA:
za POPOLNO BELINO uporabite suho ali vlažno krpico iz mikrovlaken (angl. Microfibre), v najhujših primerih pa tablo popršite s čistilom za Piši-Briši bele table in nato takoj obrišite z mikrovlakensko krpico. Če čistila nimate v večini primerov zadostuje že navadna voda ter omenjena krpica.
NAMEMBNOST:
za ŠOLO, PISARNO ali DOM.
Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. Močno sonce in zelo vlažni prostori lahko napihnejo polnilo pod pisalno površino.
MONTAŽA:
1. korak: pritrditev konzol (6x) iz pribora table na steno, zgornje ne privijačite čisto do konca, toliko da so še vedno premične,
2. korak: tablo se postavi na spodnje stenske konzole, jo prisloni k steni in zgornje konzole potisne navzdol tako, da vseh šest trdno objame aluminijasti okvir.
Pozicija table na steni je v ležeči poziciji.
ARTIKEL VSEBUJE:
belo magnetno tablo s  50 cm alu poličko ter 6-imi L konzolami s priloženimi vijaki in vložki za stensko montažo, v škatli PRIBORA pa so še 3-je Piši-Briši markerji v črni, modri in rdeči barvi, magnetna gobica z dvema filcema, mikrovlakenska krpica in sprej čistilo za belo pisalno površino ter magnetki (v sliki pribora je prikaz magnetov simboličen).
DODATNO:
stojalo ST 120.

MERE in TEŽE:
višina table skupaj z okvirjem = 120 cm,
širina table skupaj z okvirjem = 280 cm,
globina okvirja table = 17 mm (PVC kotnik = 20 mm),
teža table = 21.2 kg.
GARANCIJA:
splošna 2,
funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 26,5 kg
Dimenzije 289 × 6 × 129 cm
MERE

stenske ALUFRAME table, 120 cm, 280 cm, bela barva