PROJEKCIJSKI nosilci – varno in učinkovito pritrdijo vaš projektor na steno ali strop.
Poznamo tri glavne vrste nosilcev za projektorje:

Stropni; ki so predvsem odvisni od tega, kaj je že na stropu v prostoru.  Drugi pomembni dejavnik pa je na kakšni višini mora biti projektor.

Stenski; ki jih je mogoče uporabiti, ali ko strop ni možnost, ali za Short Throw projekcijo. Pomembna je oddaljenost od stene in ter naklon glave.

Stenski za Short Throw; projektor s širokokotno lečo se uporablja za projiciranje slike s kratke razdalje zaradi prostorskih pogojev. V drugih primerih pa za preprečitev sence predavatelja (mimoidočega). V primeru prostorskih omejitev (previsok strop) se ga lahko uporabi tudi za navaden projektor, z montažo na steno nasproti projekcijske površine.

Projektorji so zasnovani tako, da optimalno projicirajo na določeni razdaljo in višini. Prižgite ga na mestu, kjer ga želite imeti in izmerite sliko. Throw Ratio projektorja (podatek iz njegovih tehničnih specifikacij) vam pove kako velika je projicirana slika na določeni razdalji in je odvisna od leče projektorja (optična zmogljivost). Projektor ni priporočljivo postaviti pod prevelik kot glede na platno, ker tako zgubljate resolucijo, velikost slike je optimalna brez uporabe digitalnih prilagoditev (trapezoidni popravek slike je digitalna korekcija).
V ponudbi najdete še projekcijske mizice, omarice in vozičke.

Preberi več

Prikaz vseh 18 rezultatov