FlipCharti z blokom papirja – dve funkciji v enem. Bela magnetna tabla in blok papirja.

FlipCharti – ko pri beli magnetni tabli zmanjka prostora, ste primorani napisano zbrisati, pri papirju pa temu ni tako, ker nudi arhiviranje dela.

Uporabite blok papirja, kadar se med prezentacijo ali predavanjem želite vrniti na svoje zapiske. Ko je enkrat list popisan, ga enostavno zavihate čez zgornji rob table. Lahko ga tudi odtrgate in obesite na roko za popisane liste (določeni modeli), tako da je viden ves čas.

FlipChart je v osnovi bela tabla Piši-Briši® z dodanim stojalom s kolesi ali na treh teleskopskih nogah. Sestavljen je še iz velikih listov bloka papirja (70x100cm). Običajno je pritrjen na zgornji rob bele table. Takšni tipi tabel se ponavadi uporabljajo za predstavitve, kjer je zahtevano prenašanje table ali njena mobilnost na koleščkih.

PRENOSNI FlipCharti na treh teleskopskih nogah imajo večinoma prilagodljivo flipchart letev za blok papirja ter poličko za markerje. Lakirana pisalna površina omogoča hitro ter enostavno brisanje Piši-Briši ® markerjev z magnetno gobico. Namenjeni so postavitvi kjerkoli v prostoru za prenašanje na različne lokacije.

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih.

Namigi za učinkovito uporabo:

  • če pišete na papir, načrtujte v naprej, za kaj bo posamezna stran uporabljena;
  • preverite, da bo tabla pravilno postavljena glede na vaše občinstvo;
  • priporočamo uporabo velikih črk, pik in izpostavljenih besed (brez dolgih stavkov);
  • uporabite različne barve, da poudarite bistvo in pritegnete vizualne učence;
  • rišite in ustvarjajte jasne diagrame.

Kako se FlipCharti čistijo?

Vse bele magnetne pisalne površine zahtevajo pozornost pri uporabi čistilnih sredstev. Zaradi relativno hitro umazane magnetne gobice za suho brisanje postajajo vedno bolj lisaste. To pa zelo enostavno reši mikrovlakenska gobica in posebno, namensko čistilo za Piši-Briši® table. Za lakirane table nikakor ne uporabljajte kopalniških abrazivnih čistilnih sredstev, ali pa tistih z vsebnostjo alkohola!

Preberi več

Prikaz vseh 13 rezultatov