Projekcija – reflecta vizualna oprema – Izkušnje in kakovost že od leta 1967!

Ime reflecta je že vrsto let stara in uveljavljena blagovna znamka v AV industriji.

Ponuja široko paleto kakovostnih izdelkov po ugodnih cenah.

Projekcija – tipična vizualna oprema:

  • nosilci (avdiovizualni),
  • projekcijska platna,
  • platno za digitalno ozadje,
  • videoprojektorji.

Nosilci (avdiovizualni)

STENSKI nosilci BREZ NAKLONA za TV, ki delujejo tako, da držijo televizorje v fiksnem, varnem položaju in se ne premikajo v nobeno smer ali nagibajo pod določenim kotom. Največja prednost teh vrst TV nosilcev je, da se večina šteje za ploske, ki so zasnovani tako, da je vaš televizor čisto blizu stene.

NAKLONSKI stenski nosilci za TV omogočajo postavitev TV nosilca višje na steno za nagibanje navzdol.

ODMIČNI ali PREGIBNI nosilci pa zagotavljajo poleg vertikalnega nagibanja tudi horizontalni zasuk takrat, ko želite doseči boljši kot za gledanje na naslon po diagonali prostora.

STROPNI nosilci omogočajo zaslonu visenje s stropa, in to takrat, ko stenska rešitev ne pride v poštev. Stropni nosilci imajo večinoma nastavljiv naklon glave, kar je zelo pomembno za korekcjio kota gledanja. Lahko se montirajo v kot prostora, kot tudi na strop in celo mansardni (poševni) strop.

Sistem mobilnih TV stojal reflecta je na voljo za TV sprejemnike različne velikosti. Nosilnost TV stojal je predpisana in vedno presega težo televizorja. TV stojalo ima adapter, ki je združljiv z VESA standardom, za enostavno montažo.  Ima lahko mobilna kolesca ali pa je postavljeno na ravno ploščo oziroma stoji na nogah.

Projekcijska platna

Rolo platna (ročna ali na el.pogon) so največkrat uporabljena na mestih, kjer je potrebno zaščititi platno, kadar ni v uporabi ali pa če ni na voljo dovolj velike projekcijske površine (table, okno, slike ipd…) ali pa je celo zaželjena skritost celotne projekcijske opreme.

Tripod prenosna platna na trinožnem stojalu so odlična rešitev, kadar platno ne more ali ne sme biti vedno na istem mestu. So enostavna za zlaganje in prenos.

Platno za digitalno ozadje je namenjeno vstavljanju digitalnega ozadja. Pri delu od doma ali iz pisarne za uporabo pri Zoom, Teams in Skype klicih, Live Streaming-u, OBS studiu, igričarstvu in socialnih medijih. Je za vse tiste, ki želijo postati video-selfie pionirji, vloggerji, bloggerji ipd. Ali pa ga potrebujejo zgolj za delo od doma.

Montažni projektor je namenjen poslovni ali izobraževalni uporabi. S postavitvijo na ustrezno mesto ali pritrditvijo na strop s pomočjo ustreznega nosilca za projiciranje na projekcijsko platno.

Preberi več

Prikazovanje 1–36 od 136 rezultatov