TABLE PIŠI-BRIŠI
Table piši-briši za pisanje in risanje. V naši ponudbi najdete razne table za pisanje in risanje. Table so izdelane iz kakovostnih materialov, odpornih in enostavnih za čiščenje.
Table piši-briši za pisanje in risanje. Namenjene so domači, šolski, poslovni ali kakšni drugi uporabi. Table za pisanje ali risanje so v naši ponudbi na voljo v različnih dimenzijah in oblikah.
Zaradi bele, svetlobno odbojne površine so table najbolj primerne za notranje prostore, ker se markerji na močni sončni svetlobi slabše razločijo. Bele magnetne table so namenjene domači, šolski in pisarniški rabi. Opremljene so tudi s posebnimi konzolami, ki dobro objamejo okvir. Površina je skoraj vedno magnetna, kar omogoča uporabo magnetkov za pritrjevanje obvestil na površino – in to brez uporabe selotejpa ali drugih lepil, ker bi bila potem Piši-Briši funkcija onemogočena.
Kredne table so običajno črne barve in zahtevajo uporabo mokrobrisnih markerjev s tekočo kredo.
Zapise z alkoholnimi markerji, trdovratne sence ali packe, lahko odstranite tudi tako, da jih prepišete s Piši-Briši markerjem (za manjše površine) in nato uporabite namensko čistilo za tablo za temeljitejše čiščenje.

Zagotovite, da bo vaša gobica ali krpica vedno čista. Da, verjamite ali ne, gobice povzročajo večino težav na površini bele table. Pri uporabi umazane gobice lahko črnilo prenesete na čisto tablo. Predstavljajte si, da nenehno uporabljate umazano krpo; to bi imelo podoben dolgoročni učinek. Zato naj bo vaša gobica ali krpica vedno čista. Ponavadi zadošča že splakovanje z vodo in milnico, nato počakajte da se posuši. Mokri filc gobice je ponavadi še slabši kot umazan.

Preberi več

Prikazovanje 1–36 od 150 rezultatov