TABLE PIŠI-BRIŠI
Table, registrirane blagovne znamke Piši-Briši ® so namenjene pisanju ali risanju. V našem podjetju jih tržimo že preko 25 let in verjemite nam, da smo večinoma prva izbira kupcev. Naši dobavitelji so izbrani kot najboljši ponudniki na svojemu področju.

Zato lahko v naši ponudbi najdete različne tipe tabel glede na namen, montažo ali mobilnostjo. Table so izdelane iz kakovostnih, odpornih materialov, enostavnih za čiščenje.
Odlično se počutijo tako v domači, šolski kot poslovni uporabi. Na voljo so različnih dimenzijah in oblikah.
Zaradi bele, svetlobno odbojne površine so table najbolj primerne za notranje prostore, ker se markerji na močni sončni svetlobi slabše vidni.
Montaža je silno enostavna z uporabo posebnih konzol, ki dobro objamejo okvir. To je varno zagotovilo, da tabla v nobenem primeru ne pade na tla, tudi če se kdo po nesreči zaleti vanjo.
Površina naših tabel je magnetna, kar omogoča uporabo magnetkov za pritrjevanje obvestil na površino – in to brez uporabe selotejpa ali drugih lepil, ker bi bila potem Piši-Briši ® funkcija na mestu lepljenja onemogočena.

Kredne table pa so običajno črne barve in zahtevajo uporabo mokrobrisnih markerjev s tekočo kredo.

Kaj pa če se zmotim in uporabim alkoholni marker? Zapise z alkoholnimi markerji, trdovratne sence ali packe, lahko odstranite tudi tako, da jih prepišete s Piši-Briši ® markerjem (za manjše površine) in nato uporabite namensko čistilo za tablo za temeljito čiščenje.

Zagotovite tudi, da bo vaša gobica ali krpica vedno čista. Da, verjamite ali ne, gobice povzročajo večino težav na površini bele table. Pri uporabi umazane gobice lahko črnilo nazaj prenesete na čisto tablo. Predstavljajte si, da nenehno uporabljate umazano krpo; to bi imelo podoben dolgoročni učinek. Zato naj bo vaša gobica ali krpica vedno čista. Ponavadi zadošča že splakovanje z vodo in milnico, nato počakajte da se posuši. Mokri filc na gobici je ponavadi še slabši kot umazan, zato počakajte, da se le-ta posuši.

Preberi več

Prikazovanje 1–36 od 137 rezultatov