Nahrbtniki – Za mnoge od nas je nahrbtnik del našega življenja že od otroštva. Spremlja nas v najhujših in najbolj veselih dneh.

Spomnimo na črne napovedi, ko so nekateri trdili, da bo ta »študentska stalnica« kmalu preteklost s pojavom tablic in elektronskih učbenikov. Dejstvo je, da svetovni trg nahrbtnikov še naprej raste.
Čeprav so nekateri opustili ta znan in cenjen dodatek, drugi preprosto ne najdejo nahrbtnika, ki bi bil ravno prave velikosti, domišljeno uporaben in celo vodoodporen.

Poleg izpolnjevanja naših šolskih ali pisarniških potreb so nahrbtniki tudi odlični spremljevalci za pohodništvo in druge aktivnosti na prostem, kjer nosimo prigrizke, vodo in drugo opremo. Toda najti popoln nahrbtnik, ki izpolnjuje vse naše potrebe in ustreza našemu stilu, je lahko izziv.

Nahrbtniki Alaskan MAKER so ravno to, kar iščete. Primereni so za vse vaše dejavnosti, brez njh ne boste mogli več. Niti niso preveliki, niti niso premajhni. Z njimi se lahko odpravite v službo, jih vzamete na vikend, greste na pohod ali pa celo kolesarite.

VAŠE STVARI BODO OSTALE SUHE!

Blago iz 100% bombaža je prevlečeno z voskom, ki preprečuje vdor vode v vlakna. Nahrbtnika vam ni več treba pokrivati s plastičnim pokrivalim, da bodo vaše stvari ostale suhe.

Preberi več

Prikaz vseh 8 rezultatov