Ulične (A stojalo)  – ULIČNE TABLE na A STOJALU nizozemske blagovne znamke Securit®. S črno pisalno površino iz melamina so namenjene uporabi MARKERJEV s TEKOČO KREDO. Okvir iz borovega lesa je prevlečen z večimi plastmi kakovostnega laka. Lak je odporen na različne vremenske pojave. Preprosto čiščenje črne pisalne površine. Pisalna površina je zaradi svoje zasnove odporna tako proti UV žarkom, kot tudi praskam, obarvanju ali bledenju.

Tečaji in veriga so iz industrijskega nerjavečega jekla, prenese pa tudi sunke vetra od 25km/h pa vse do 40km/h za intenzivno dnevno uporabo ter težke vremenske razmere.

Izberite naravni ali rustikalni izgled vaše »A« table. Vas ne prepriča? Potem imajo na voljo tudi tradicionalni izgled lakiranega mahagonija. Vse ulične table Securit so zasnovane je tako, da prenesejo močan veter in zahtevne vremenske razmere. Ulične (A stojalo) table so v gostinstvu zaupanja vredne že desetletja.

Dodajte LED svetilko za osvetljevanje ULIČNIH črnih TABEL.

To je odličen način, kako reklamni tabli omogočiti dobro vidnost tudi v slabših svetlobnih pogojih ali temi. Ker gre za vodotesno izvedbo, je lahko tudi kratkotrajno izpostavljena dežju.

Predviden je priklop na vir elektrike (vtičnica), možna pa je tudi uporaba akumulatorske baterije. Nastavljiv vrat za poljubno osvetljevanje in močna zaponka za pripenjanje na vrh table.

Preberi več

Prikaz vseh 28 rezultatov