Piši-Briši ČRNA steklena TABLA 80x120cm MGB80120B

71,98 

Piši-Briši® ČRNA TABLA Maglass 80x120cm s STEKLENO pisalno površino za suhobrisne NEON Piši-Briši markerje in močne magnetke + pribor za montažo s 4-imi stenskimi konzolami, 20cm alu POLIČKA ter magnetna GOBICA.

NA ZALOGI LE ŠE: 4
Šifra: MGB80120B
EAN: 3830031047852
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Piši-Briši MGB80120B – Steklena magnetna tabla registrirane blagovne znamke Piši-Briši® ima najboljšo pisalno površino za hitro in enostavno brisanje večnamenskih Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, primerna pa je tudi za uporabo magnetkov pri obešanju papirnatega materiala, vendar samo pod pogojem, da so le-ti dovolj močni. Njena prednost je tudi neproblematična uporaba markerjev s tekočo kredo. Na steklenih tablah držijo samo posebno močni magnetki, kot so npr. 2×3® Power MAGNETKI (šifra AM150)! 

Kaljeno steklo ima trdoto preko 8H, kar je občutno več od belih magnetnih tabel z lakirano površino (4H), s toplotno obdelavo stekla pri 700°C in več. Pisanje in brisanje je zaradi tega dosti boljše kot pri vseh ostalih tipih tabel, Piši-Briši markerji pa po brisanju z magnetno gobico ne puščajo sledov, t.i. “senc”. Kaljeno steklo ima od običajnega večjo stabilnost in odpornost na frontalne udarce, kar je pomembno pri samemu transportu in varnosti (kaljeno steklo je 4 do 5-krat močnejše od navadnega). Na zadnji strani je zaradi ojačitve in možnosti uporabe magnetov prilepljena jeklena pločevina. 

Pisalna površina iz kaljenega stekla omogoča praktično doživljensko neproblematično uporabo. Stenska pritrditev z uporabo 4-ih konzol! Tabli je priložena 30cm aluminijasta polička in magnetna gobica za brisanje napisanega.

IME ARTIKLA:
Piši-Briši® steklena magnetna tabla črne barve
KODA ARTIKLA:
MGB80120B
PISALNA POVRŠINA:
mere 80 x 120 cm (višina x širina).
Kaljeno steklo na jekleni plošči,
zaradi česar je tabla primerna tudi za uporabo magnetkov.
NEGA:
na pisalni površini po brisanju ni sledov markerjev; večnamenski Piši-Briši markerji se brišejo na suh način z magnetno gobico, markerji s tekočo kredo pa z mokro krpo.
Za čiščenje pisalne površine uporabljajte samo čistila za steklo in gospodinjsko gobasto krpo. V primeru prask se črnilo zaleze vanje, kar pomeni težko čiščenje steklene površine, ki je kvalitativno na nivoju avtomobilskih stekel.
NAMEMBNOST:
za DOM, PISARNO ali GOSTINSTVO.
Uporaba večnamenskih Piši-Briši in markerjev s tekočo kredo,
pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
MONTAŽA:
1. korak: izvrtanje štirih lukenj v steno, vstavitev stenskih vložkov. Zgornji konzoli ne privijačite do konca, da ju boste kasneje lahko porinili navzdol na zgornji rob table,
2. korak: tablo se nasloni na spodnji konzoli, namesti pokrivala konzol in nato prisloni še zgornji rob table. Kot zadnji korak spustite še zgornji konzoli z nameščenima pokrivaloma.
Pozicija table na steni je lahko pokončna ali ležeča.
ARTIKEL VSEBUJE:
stekleno magnetno tablo, 20 cm aluminijasto poličko, magnetno gobico, konzole, vijake in vložke za stensko montažo. Za suhomontažne stene potrebujete drugačne stenske vložke, ki zmanjšujejo točkovni pritisk na (Knauf) steno.
DODATNO:
dokup ustreznih večnamenskih Piši-Briši markerjev (npr. 2×3® MARKER MultiBoard, Šifra AS143) ali močnih magnetkov (npr. 2×3® MAGNETKI Power, Šifra AM150).

MERE in TEŽE:
višina table = 80 cm,
širina table = 120 cm,
teža table = 11.9 kg.
GARANCIJA:
splošna 2,
funkcionalna 25 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 15,4 kg
Dimenzije 129 × 8 × 89 cm
MERE

STEKLENE table, 80 cm, 120 cm, črna barva