Alaskan MAKER toaletna torbica K2 rumene barve AMK2-MOU

42,70 

Alaskan MAKER toaletna torbica K2 rumene barve v odtenku gorčice AMK2-MOU. Vodoodporna in ima nastavljiv usnjen ročaj. Toaletna torbica ima veliko prostornino 2,5L.

NA ZALOGI LE ŠE: 2
Šifra: AMK2-MOU
EAN: 3701188701174
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Alaskan MAKER AMK2-MOU toaletna torbica K2 – preživite svoje največje dogodivščine z veliko toaletno torbico K2! Vzemite torbico K2 s seboj, da boste vedno imeli vse svoje toaletne potrebščine pri roki.

Ste že naveličani starih, nepraktičnih, toaletnih torbic, ki prepuščajo vodo?

Zato smo zavihali smo rokave!

Toaletna torbica K2 je zelo praktična!

Cilj torbice K2 je biti super praktična in funkcionalna. Da bi vam olajšali uporabo, smo ji dodali držalni lok. Tako ostane torbica odprta in vam omogoča jasen pogled na vaše stvari. To je zelo priročno za hitro iskanje, ko nekaj potrebujete takoj. Ob straneh smo dodali tudi magnetne zaponke, ki ji dajejo eleganten videz tudi, ko je zaprta.

Za lažji transport pa lahko uporabite nastavljiv usnjen ročaj.

Je mojstrica organizacije

Torbica K2 je kompaktna, diskretna in zavzame malo prostora v nahrbtniku – na primer model JUNEAU. Lahko jo vzamete na vse svoje odprave, ne da bi se obremenjevali. Toaletna torbica ima veliko prostornino 2,5L. Popoln je za vikend ali počitnice. Z dvema notranjima žepoma ga lahko organizirate poljubno. Idealen je za vaše majhne predmete. Na voljo je tudi žep z zadrgo za shranjevanje občutljivejših stvari.

Je pravi borec

Da vas bo vaša toaletna torbica lahko spremljala povsod in dolgo, smo izbrali povoščeno platno. Nasičeno je bilo z voskom, da je vodoodporno. Zaradi tega je bolj vzdržljiva in dolgotrajna.

V notranjosti je tudi vodoodporna najlonska podloga. Zaupajte nam, res je priročno, če se vam slučajno tekočina razlije 😉

Zaključni deli zadrge so izdelani iz medenine. Medenina je trden material in vas ne bo pustila na cedilu.

Torbica K2 je na voljo v 5 elegantnih in trendovskih barvah: mornarsko modra, havana, gorčično rumena, macesnovo zelena in črna.

Je šolski primer funkcionalnosti

Funkcionalna, praktična, čvrsta … in lepa! Če se želite podati na pustolovščino s stilom, je to nepogrešljiv dodatek. Detajli in ročaj so izdelani iz pravega usnja, kar doda eleganten in vintage pridih.

Navdih  za oblikovanje smo črpali iz znamenitega kompleta Dopp Charlesa Doppleta. Z vojsko je podpisal pogodbo za opremljanje vojakov s »pametno toaletno torbico«. Po vojni je Dopp-kit postal izjemno uspešen in povpraševanje je skokovito naraslo. Torbica K2 podeduje praktičnost, robustnost in izviren videz od svojega predhodnika.

Nega

Za čiščenje vaše toaletne torbice potrebujete vlažno gobico, da lahko zdrgnete vse madeže. Če to ne deluje, lahko uporabite namensko čistilo Alaskan MAKER. Če pa želite pomladiti platno, izberite naš vosek.

 

IME ARTIKLA:
Alaskan MAKER TOALETNA TORBCA K2
KODA ARTIKLA:
AMK2-MOU (K2 toaletna torba rumene barve v gorčičnem odtenku)
NAMEMBNOST:
Torbica za shranjevanje toaletnih potrebščin.
ARTIKEL VSEBUJE:
Toaletno torbo K2 gorčične barve
DODATNO:

MERE in TEŽE:
Dimenzija 29 x 16 x 10 cm;

teža 0,0 kg.

Teža 0,34 kg
Dimenzije 21 × 33 × 3 cm
MERE

toaletna torbica, rumena barva