Alaskan MAKER LUMBERJACK torba za prenašanje polen – črna barva AMLUMB-G

50,02 

Alaskan MAKER LUMBERJACK torba za prenašanje polen grafitno-črne barve. Vodoodporna in idealna za polena do 50 cm dolžine.

NA ZALOGI LE ŠE: 2
Šifra: AMLUMB-G
EAN: 3701188700450
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Alaskan MAKER AMLUMB-G LOG BAG LUMBERJACK – popoln pripomoček za prenos in shranjevanje drv s stilom.

Čvrsta torba za polena LUMBERJACK olajša vaše življenje in doda dizajnerski pridih vaši notranjosti.

Za prenos in shranjevanje vaših polen potrebujete torbo; ki je super robustna, praktična in učinkovita ter ima stil.

Ognjevarna – ker je narejena iz pravega materiala

Vaša torba za polena mora zdržati dolgo časa, to je zagotovo. Ker bo v tesnem stiku z lesom, ognjem in pepelom, mora biti zelo odporna. Torba LUMBERJACK je izdelana iz povoščenega platna, zaradi česar je izjemno trdna. Material je nasičen z voskom, da je odporen proti madežem, trganjem in celo vodi. Šivi so ojačani, da je še močnejši. Želeli smo, da ročaji segajo do konca okrog torbe. Tako smo prepričani, da lahko prenese vso težo polen. Nič več stresa med potjo od vrta do kamina; vaša torba vas ne bo pustila na cedilu.

Zanesljiva

Varen prenos polen do kamina, ne da bi vse padlo na tla je zelo pomembno. Torbi LUMBERJACK lahko zaupate, saj varuje vaš tovor. V sredini ima nastavljiv trak, ki omogoča prilagajanje oblike glede na količino polen. Vzdržuje optimalno podporo in zagotavlja, da ostane varno zaprta.

Torba meri v dolžino 52 cm. Popolna je za 50 cm velika polena, brez težav pa lahko shranite tudi večja. Po uporabi lahko služi kot okrasni predmet ali pa jo preprosto zložite in shranite v predal.

Pripravljena na AKCIJO!

Samo zato, ker sekate drva in jih kurite v kaminu, še ne pomeni, da se morate odpovedati stilu. In nihče si ne želi stare vreče, na pol raztrgane, polne polen v dnevni sobi. Poleg tega, da je super uporabna, je torba LUMBERJACK lahko tudi okrasni predmet. Njeni detajli in pas za zapiranje so narejeni iz pravega usnja, kar daje zelo eleganten videz. Postavite jo poleg kamina in imeli boste elegantno in učinkovito rešitev za shranjevanje stvari. Na voljo je v treh barvah: rjavi, antracitni in peščeni. Izberite tisto, ki se najbolje ujema z vašo notranjostjo! In za popoln sodoben videz izberite še predpasnik št. 547.

Ob ognju

Ročaji torbe so podvojeni za dodatno udobje. Nosite jo lahko v roki ali čez ramo, ne da bi se obremenjevali. Torba je zasnovana za držanje z eno roko. Je priročna, zato ne boste utrujeni med nošenjem sem in tja.

Ohranimo ogenj pri življenju

Če želite očistiti torbo za polena, preprosto obrišite platno z vlažno gobo in končali ste! Če naletite na trdovratne madeže, lahko uporabite čistilo Alaskan MAKER. In za piko na i, občasno uporabite naš vosek – tako bo torba vedno videti kot nova.

IME ARTIKLA:
Alaskan MAKER LOG BAG LUMBERJACK torba za polena.
KODA ARTIKLA:
AMLUMB-G (grafitno črne barve).
NAMEMBNOST:
Prenos polen.
MOŠKO – ŽENSKI:

NEGA:
Ročno čiščenje z namenskim čistilom, voskanje. Ne uporabljati belila ali drugih močnih čistil!
ARTIKEL VSEBUJE:
Torbo grafitne barve v transportni PET vrečki iz reciklirane plastike.
DODATNO:
Dokup naravnega voska za zaščito in nego.
MERE in TEŽE:
Širina = 52 cm;
Višina = 43 cm;
teža = 720 g.

 

Teža 0,71 kg
Dimenzije 26 × 26 × 5 cm
MERE

torba, grafitno-črna barva