Alaskan MAKER PREDPASNIK 515 iz povoskanega platna sv. rjave barve AM515HAV

65,88 

Alaskan MAKER unisex predpasnik 515 Havana svetlo rjave barve – 16 unčno (453,60 g) povoskano bombažno platno, ki ne vpija vode. Dvojni švi, ojačani z zakovicami, žepi in hrbtna zaponka za hitro odpenjanje.

NA ZALOGI LE ŠE: 1
Šifra: AM515HAV
EAN: 3701188702201
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Alaskan MAKER AM515HAV predpasnik; pomen besede je sestavljeni iz »prej« in »šal, ruta, tkanina okoli pasu«, torej tisto, kar je pred obleko z namenom njene zaščite pri kuhanju, strežbi hrane, vrtnarjenju, v delavnici ali drugih opravilih doma, pred-po uporabi pa ga je tudi moč hitro in enostavno odstraniti – vse to dandanes razumemo pod besedo »Predpasnik«.

Sama Alaskan MAKER blagovna znamka je koncipirana z namenom poustvarjanja »duha svobode« v brezmejnosti Aljaških prostranstev in »robustnosti« njenih osvajalcev, ki so to zahtevali tudi od orodja in pripomočkov za lov ali sečnjo lesa, potem ko so to območje, ki meji na Kanado, ZDA od caristične Rusije kupile v 19. stoletju.

Kadar imamo opravka z robustnim predpasnikom, mora le-ta ponuditi višjo stopnjo zaščite (ne samo pred umazanijo) in dolgoletno uporabo, v tem primeru 16 unčno (453,60 g) povoskano bombažno platno za odpornost na vodo s trdnostjo in trajnostjo.

Rustikalen videz s hrapavo tkanino z dvojnimi šivi, ojačanimi z zakovicami. Vse to vam zagotavlja izredno trajnost z dolgimi leti neproblematične uporabe.

Naramnice so prekrižane na hrbtu, da teža predpasnika leži na vaših ramenih, z zaponko na pasu zadaj za hitro zapenjanje/odpenjanje. Udobnost je tako velika, da boste velikokrat pozabili na to, da ga imate na sebi.

Dizajn za vse velikosti, različne postave in oba spola.

Žepi za pametni telefon in kuharske potrebščine.

Nega; kuhinjski predpasnik 515 se obriše ali očisti v milnici. Na voljo tudi čistilo za težje madeže in vosek za dodatno zaščito.

IME ARTIKLA:
Alaskan MAKER predpasnik, tip 515.
KODA ARTIKLA:
AM515HAV (tip 515 sv. rjave barve)
NAMEMBNOST:
Zaščita oblačil v kuhinji. na vrtu ali delavnici.
MOŠKO – ŽENSKI:
Unisex, ena velikost.
NEGA:
Ročno čiščenje z namenskim čistilom, voskanje. Ne uporabljati belila ali drugih močnih čistil!
ARTIKEL VSEBUJE:
Predpasnik sv. rjave barve ter vrvico v transportni PET vrečki iz reciklirane plastike.
DODATNO:
Dokup naravnega voska za zaščito in nego, personalizacija z vašim LOGOTIPOM ali NAPISOM.
MERE in TEŽE:
Širina = 69 cm;
Višina = 85 cm;
teža = 590 g.

Teža 0,62 kg
Dimenzije 22 × 26 × 3 cm
MERE

predpasnik, sv. rjava barva