Alaskan MAKER PREDPASNIK 173 – laneno platno črne barve AM173NOIR-U

63,44 

Alaskan MAKER unisex predpasnik 173 črne barve – laneno platno za pranje na 40° C. Usnjene naramnice in dvojni šivi, ojačani z zakovicami. 3 praktični žepi.

NA ZALOGI LE ŠE: 4
Šifra: AM173NOIR-U
EAN: 3701188701549
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Alaskan MAKER AM173NOIR-U PREDPASNIK iz lanenega platna 173 – prosto ustvarjajte s tem peresno lahkim lanenim predpasnikom.

Predpasnik, ki je lahek kot zrak.

Lan je naravna tkanina. Zahvaljujoč vlaknom, ki dihajo, je platno udobno za nošenje skozi vse leto. Poleti diha in je lahek, pozimi ohranja toploto. A za vse to moramo izbrati pravo vrsto lana.

Pri Alaskan MAKER smo se odločili za vrsto opranega lana: lastnosti klasičnega lana brez privzetih lastnosti.

Adijo laneni predpasniki, ki so: neudobni, se slabo prilegajo, niso primerni za različne postave in se težko čistijo!

Super mehki

Zelo moteče je nositi nekaj trdega, kar praska in bode. Surov lan je plemenit material, a če ni zmehčan, je lahko neprijeten za nošenje. Za rešitev tega problema smo se odločili za opran lan. Lan je bil večkrat opran, da se tkanina lahko zmehča, kar ji daje to edinstveno mehkobo.

PS: to je predpasnik, ne medvedek 😉

Ravno prav odmerjeni

O lahkih, slabo krojenih in slabo odmerjenih predpasnikih vemo veliko. Naše predpasnike smo sami večkrat preučili in testirali, preden smo izbrali idealne velikosti in dimenzije za laneni predpasnik št. 173.

Z lahkoto

Naši predpasniki so v eni velikosti, vendar so nastavljivi po sistemu naramnic. Zahvaljujoč usnjenim trakom se lahko prilega vsakemu telesu. Izbirate lahko med prekrižanimi trakovi na hrbtu ali paščkom za vrat in zavezovanjem za pas. Odvisno je od vas!

Nega

Nič ne boste imeli proti pranju predpasnika, obljubljamo. Predpasnike lahko perete med 40°C in 60°C, da odstranite vse bakterije. Pranje ne bo poškodovalo vašega predpasnika, ravno nasprotno! Oprano perilo se bo sproti krasilo, dokler ne dobi čudovite patine in postane unikatno. Čarovnija, kajne?

Ne priporočamo pa uporabe sušilnega stroja, ker lahko poškodujete vaš predpasnik. Odpnite trakove, preden jih položite v pralni stroj, sicer usnje tega ne bo maralo.

Čista zmaga

Lan je pravi zmagovalec. Je najstarejša gojena rastlina na svetu in najstarejša tkanina. In za to obstaja dober razlog.

Laneno tkanje naredi tkanino zelo robustno. Že Egipčani so ga uporabljali za zaščito pred vročino.

In stvari pri nas ne delamo na pol: šivi so podvojeni in ojačani z zakovicami. Prepričani ste lahko, da bo je močan za vsak hobi in da bo zdržal leta in leta.

Trajnostni material

Dobre novice! Lan je vlakno, ki najmanj onesnažuje okolje. Ne potrebuje veliko vode, raste naravno zahvaljujoč materi naravi. Tudi njegova proizvodnja ne zahteva veliko energije.

Roke v žepu

Lahki predpasniki nikoli nimajo uporabnih žepov. Kako potem kaj skuhati, vrtnariti ali pripraviti odličen BBQ, če orodja ne moremo nositi v žepih? Odločili smo se za velik kenguru žep na dosegu roke in dva dodatna žepa. Enostavno in učinkovito.

Lahko je unikaten

Če iščete odlično idejo za darilo, se raje odločite za laneni predpasnik všitim imenom. Lahko všijemo ljubko besedo ali srčkan vzdevek.

Vezenina je izdelana v delavnici blizu Lilla (severna Francija).

IME ARTIKLA:
Alaskan MAKER predpasnik, tip 173.
KODA ARTIKLA:
AM173NOIR-U (tip 173 črne barve)
NAMEMBNOST:
Zaščita oblačil v kuhinji, na vrtu ali delavnici.
MOŠKO – ŽENSKI:
Unisex, ena velikost.
NEGA:
Strojno pranje pri 40° C, odstraniti usnje in ne uporabljati belila!
ARTIKEL VSEBUJE:
Predpasnik črne barve ter naramnice v transportni PET vrečki iz reciklirane plastike.
DODATNO:
Personalizacija z vašim LOGOTIPOM ali NAPISOM.
MERE in TEŽE:
Širina = 69 cm;
Višina = 85 cm;
teža = 220 g.

Teža 0,33 kg
Dimenzije 27 × 29 × 3 cm
MERE

predpasnik, črna barva