Securit vratne OZNAKE prostorov SISSSET

Original price was: 12,20 €.Current price is: 10,98 €. 10%

Securit® OZNAKE za VRATA SKUPNIH PROSTOROV v podjetju ali lokalu. Iz brušenega NERJAVEČEGA JEKLA s samolepilnim trakom na zadnji strani, spredaj simboli za ženske, moške, obeh spolov, puščica za smer, prepovedano kajenje ter invalidom prijazno.

NA ZALOGI LE ŠE: 6
Šifra: SISSSET
EAN: 8719075283394
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Securit SISSSET – OZNAKE za VRATA nizozemske blagovne znamke Securit® so namenjene označitvi skupnih prostorov v podjetju ali lokalu.

6 kosov iz okroglega brušenega nerjavečega jekla s črnimi simboli, ki predstavljajo prostore namenjene ženskam, moškim, obema spoloma, puščico za smer, prepovedano kajenje ter oznaka za invalidom prilagojene prostore. Na zadnji strani samolepilna folija za hitro in enostavno pritrditev.

IME ARTIKLA:
Securit OZNAKE za VRATA.
KODA ARTIKLA:
SISSSET
NAMEMBNOST:
Označitev skupnih prostorov.
ARTIKEL VSEBUJE:
6 okroglih ploščic iz brušenega nerjavečega jekla z natisnjenimi črnimi simboli ženske, moškega, obeh spolov, puščico za smer, simbol za prepovedano kajenje ter simbol za invalidom prilagojene prostore.
DODATNO:
.

MERE in TEŽE:

Dimenzija  cm 6x 10x10x1.2cm (Š x D x V);
teža 0.3 kg.

Teža 0,4 kg
Dimenzije 17 × 14 × 2 cm
MERE

za strežbo