Piši-Briši BELA steklena TABLA 20x60cm MaGlass MGB2060W

13,42 

Piši-Briši® BELA TABLA Maglass 20x60cm s STEKLENO pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in močne magnetke + pribor za montažo ter črn MARKER na magnetnem stojalu z GOBICO.

NA ZALOGI LE ŠE: 2
Šifra: MGB2060W
EAN: 3830031047739
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Piši-Briši MGB2060W – Steklena magnetna tabla registrirane blagovne znamke Piši-Briši® ima najboljšo pisalno površino za hitro in enostavno brisanje večnamenskih Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, primerna pa je tudi za uporabo magnetkov pri obešanju papirnatega materiala, vendar samo pod pogojem, da so le-ti dovolj močni. Njena prednost je tudi neproblematična uporaba markerjev s tekočo kredo. Na steklenih tablah držijo samo posebno močni magnetki, kot so npr. 2×3® Power MAGNETKI (šifra AM150)! 

Kaljeno steklo ima trdoto preko 8H, kar je občutno več od belih magnetnih tabel z lakirano površino (4H), s toplotno obdelavo stekla pri 700°C in več. Pisanje in brisanje je zaradi tega dosti boljše kot pri vseh ostalih tipih tabel, Piši-Briši markerji pa po brisanju z magnetno gobico ne puščajo sledov, t.i. “senc”. Kaljeno steklo ima od običajnega večjo stabilnost in odpornost na frontalne udarce, kar je pomembno pri samemu transportu in varnosti (kaljeno steklo je 4 do 5-krat močnejše od navadnega). Na zadnji strani je zaradi ojačitve in možnosti uporabe magnetov prilepljena jeklena pločevina.

Pisalna površina iz kaljenega stekla omogoča praktično doživljensko neproblematično uporabo. Stenska pritrditev je zelo enostavna, saj je potrebno izvrtati samo dve luknji! Tabli je priložen Piši-Briši marker na magnetnem držalu, ki ima na spodnji stran filc za brisanje napisanega.

IME ARTIKLA:
Piši-Briši® steklena magnetna tabla bele barve
KODA ARTIKLA:
MGB2060W
PISALNA POVRŠINA:
mere 20 x 60 cm (višina x širina).
Kaljeno steklo na jekleni plošči,
zaradi česar je tabla primerna tudi za uporabo magnetkov.
NEGA:
na pisalni površini po brisanju ni sledov markerjev; večnamenski Piši-Briši markerji se brišejo na suh način z magnetno gobico, markerji s tekočo kredo pa z mokro krpo.
Za čiščenje pisalne površine uporabljajte samo čistila za steklo in gospodinjsko gobasto krpo. V primeru prask se črnilo zaleze vanje, kar pomeni težko čiščenje steklene površine, ki je kvalitativno na nivoju avtomobilskih stekel.
NAMEMBNOST:
za DOM, PISARNO ali PROIZVODNJO (višje temperature, prah).
Uporaba večnamenskih Piši-Briši in markerjev s tekočo kredo,
pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih (tudi v temperaturno ekstremnih) zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.
MONTAŽA:
1. korak: izvrtanje dveh lukenj v steno, vstavitev stenskih vložkov. Vijaka privijačite samo toliko, da je glava visoka 4 mm,
2. korak: tablo se na zadnji strani natakne na glavi vijakov, v ta namen so na tabli štiri enaka sidrna mesta. Zgornja sta namenjena nataknitvi, spodnja pa za enakomeren odmik od stene.
Pozicija table na steni je lahko pokončna ali ležeča.
ARTIKEL VSEBUJE:
stekleno magnetno tablo, Piši-Briši marker z magnetnim držalom – gobico, vijaka in vložka za stensko montažo. Za suhomontažne stene potrebujete drugačne stenske vložke, ki zmanjšujejo točkovni pritisk na (Knauf) steno.
DODATNO:
dokup ustreznih večnamenskih Piši-Briši markerjev (npr. 2×3® MARKER MultiBoard, Šifra AS143) ali močnih magnetkov (npr. 2×3® MAGNETKI Power, Šifra AM150).

MERE in TEŽE:
višina table = 20 cm,
širina table = 60 cm,
globina table = 9 mm,
teža table = 1.5 kg.
GARANCIJA:
splošna 2,
funkcionalna 25 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 1,95 kg
Dimenzije 76 × 4 × 29 cm
MERE

STEKLENE table, 20 cm, 60 cm, bela barva