Alaskan MAKER PREDPASNIK 325 iz vintage platna sv. modre barve AM325DCLAIR-U

65,88 

Alaskan MAKER unisex predpasnik 325 svetlo modre barve – vintage bombažno platno z 20% poliestra za pranje na 40° C. Usnjene naramnice in dvojni šivi, ojačani z zakovicami. Žepi in zaponka za obešanje kuhinjske krpe.

NA ZALOGI LE ŠE: 4
Šifra: AM325DCLAIR-U
EAN: 3701188700382
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Alaskan MAKER AM325DCLAIR-U predpasnik; pomen besede je sestavljeni iz »prej« in »šal, ruta, tkanina okoli pasu«, torej tisto, kar je pred obleko z namenom njene zaščite pri kuhanju, strežbi hrane, vrtnarjenju, v delavnici ali drugih opravilih doma, pred-po uporabi pa ga je tudi moč hitro in enostavno odstraniti – vse to dandanes razumemo pod besedo »Predpasnik«.

Sama Alaskan MAKER blagovna znamka je koncipirana z namenom poustvarjanja »duha svobode« v brezmejnosti Aljaških prostranstev in »robustnosti« njenih osvajalcev, ki so to zahtevali tudi od orodja in pripomočkov za lov ali sečnjo lesa, potem ko so to območje, ki meji na Kanado, ZDA od caristične Rusije kupile v 19. stoletju.

Kadar imamo opravka z robustnim predpasnikom, mora le-ta ponuditi višjo stopnjo zaščite (ne samo pred umazanijo) in dolgoletno uporabo, v tem primeru s kombinacijo vintage bombažnega platna z 20% poliestra, posebej izbranega zaradi njegove trdnosti in trajnosti.

Odličen in eleganten videz s tkanino, gladko na dotik, pralno v stroju brez kompromisov za njeno sestavo ali videz. Za popoln izgled je predpasnik podložen in s šivi, ojačanimi z zakovicami. Vse to vam zagotavlja izredno trajnost z dolgimi leti neproblematične uporabe.

Naramnice so iz polnozrnatega usnja, ki je najbolj avtentično in plemenito usnje, super robustno in enostavno za nego zahvaljujoč rastlinskemu strojenju (postopek za obdelavo usnja s taninom – odpornost na vodo in toploto). Trakovi so v kombinaciji ovratnega traku s pasom za hitro zavezovanje. Udobnost je tako velika, da boste velikokrat pozabili na to, da ga imate na sebi.

Dizajn za vse velikosti, različne postave in oba spola.

Žepi za pametni telefon in kuharske potrebščine, z zanko za obešanje kuhinjske krpe.

Nega; kuhinjski predpasnik 325 je pralen v stroju pri 40° C in zahvaljujoč poliestru ne zbledi. Posuši se ga na zraku in to brez zmečkanega videza.

Opozorilo: pri pranju ne pozabite odpeti usnjenih trakov in ne uporabljajte belila!

IME ARTIKLA:
Alaskan MAKER predpasnik, tip 325.
KODA ARTIKLA:
AM325DCLAIR-U (tip 325 svetlo modre barve)
NAMEMBNOST:
Zaščita oblačil v kuhinji, na vrtu ali delavnici.
MOŠKO – ŽENSKI:
Unisex, ena velikost.
NEGA:
Strojno pranje pri 40° C, odstraniti usnje in ne uporabljati belila!
ARTIKEL VSEBUJE:
Predpasnik opečnate barve ter naramnice v transportni PET vrečki iz reciklirane plastike.
DODATNO:
Personalizacija z vašim LOGOTIPOM ali NAPISOM.
MERE in TEŽE:
Širina = 69 cm;
Višina = 85 cm;
teža = 545 g.

Teža 0,58 kg
Dimenzije 23 × 26 × 3 cm
MERE

predpasnik, sv. modra barva