Stenski nosilci za ukrivljen TV zaslon »Full motion«

TV zaslon je rahlo ukrivljen, tako da izboljša vizualno zaznavo globine in ustvari popolnoma poglobljeno izkušnjo gledanja.

Ukrivljeni TV zasloni so bili na začetku bolj osredotočeni zaradi zabavnih izkušenj, ki jih ustvarjajo. TV-zaslon je rahlo ukrivljen, tako da izboljša vizualno zaznavo globine in ustvari popolnoma poglobljeno izkušnjo gledanja.

Stenski nosilci za ukrivljen TV zaslon – lahko izpostavimo:

Poglobljena izkušnja – če ste na pravem mestu, ukrivljen televizor sledi krivulji vašega očesa. Sedeti je potrebno neposredno v osrednji točki zaslona, ​​saj bi moral zajeti večino vašega perifernega vida, kot da ste v kinu. Kino efekt lahko nadgradite z zmogljivim sistemom prostorskega zvoka.

Barvni kontrast – ploski televizorji običajno razpršijo svetlobo, medtem ko se ukrivljeni lahko nekoliko bolje osredotočijo na eno območje. Ni vedno predstavljena kot lastnost, vendar pomaga zagotoviti najbolj natančno barvno reakcijo. Ploščati televizorji so se v zadnjih nekaj letih bistveno izboljšali, zato že lahko govorimo o izenačenju obeh.

Udobnost gledanja (če ste na pravem mestu) – naše oči so ustvarjene za 3D svet, vendar vseeno večino časa preživimo za ravnimi zasloni. To lahko povzroči obremenitev oči, ki je ne bi imeli z ukrivljenim zaslonom. To je še eden od razlogov, zakaj so ukrivljeni monitorji tako priljubljeni.

Globina slike – ob predpostavki, da imate dovolj velik televizor, lahko na zaslonu zaznate nekakšen 3D učinek, čeprav ni kot VR ali pravi 3D.

To tehnologijo so pri reflecti pozorno spremljali, saj je postajala vse bolj priljubljena. Ena stvar, ki je morda ne veste, je, kako pomembno je sedeti neposredno pred sredino zaslona, ​​kar imenujemo ‘sladka točka ali angleško sweet spot’. Če sedite ob strani, se lahko slika nekoliko popači zaradi ukrivljenosti zaslona.

Kako iz svojega ukrivljenega televizorja dobiti kar se da največ? Reflecta lahko pomaga. Namestite svoj ukrivljen televizor na stenski nosilec reflecta »full motion«. S temi stenskimi nosilci lahko svoj ukrivljen televizor obrnete kamor koli, tako da vsak sedež v hiši postane osrednji sedež v hiši.

Reflecta stenski nosilci za polno gibanje (full motion), ki so združljivi z ukrivljenimi televizorji:

23163(koda artikla) reflecta PLEXO Premium 80-6040T – bela barva

23160(koda artikla) reflecta PLEXO 70-6040T – čena barva

23162(koda artikla) reflecta FLEXO 55-4040TC – čena barva