Ne glede na rezultat na tekmi, poskrbite, da boste dosegli SVOJE cilje!

Securit kredne table – najbolj pomembne so priprave; ker prvaka določa to, kar počne med sezono!

Povečajte svoj nabor rednih strank in navdušite vašo množico! Z zbirko privlačnih izdelkov Securit®, ustvarite privlačno okolje za restavracije, bare in kavarne.

Točno ob uri!

Povečanje prodaje je več kot igra!

Ulične A table

Ne glede na to, ali želite med svetovnim nogometnim prvenstvom obvestiti obstoječe obiskovalce ali pritegniti nove stranke, so izdelki Securit® narejeni prav za to, da vam to omogočijo.

Izboljšanje prometa; je glavni cilj!

Namizne kredne tablice

Karkoli se zgodi v igri, s črnimi tablicami Securit® imate samo en končni rezultat – in to je uspeh. Tablice namenjene gostinski reklami so preprosto posodabljajoče in zelo vidno komunikacijsko orodje v vašega bara ali gostinskega obrata. Posodobite rezultate, razporede iger, posebne ponudbe menijev, meni pijač ali česar koli drugega, kar se vam zazdi.

Vodoodporni markerji s tekočo kredo

Vodoodpormi kredamarkerji oz markerji s tekočo kredo.

Lahko je sonce ali dež in kjer se zabava, se bo polila pijača. Vodoodporni kredni markerji Securit® so popolnoma vodoodporni, ko se posušijo. Primerni so za neporozne površine, kot so okna-steklo, kovina, plastika in seveda Securit® črne table.

Securit ČISTILO za markerje s tekočo kredo – SECCLEANKL.

SECCLEANKL

 

Za odstranjevanje vodoodpornega pisanja s kredo uporabite Securit® Chalk Marker Cleaner. Preprosto popršite, počakajte nekaj sekund, da čistilo naredi svojo čarovnijo, obrišite in površina je pripravljena za ponovno uporabo!

Iščete več izdelkov ali informacij?

Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62 ali pišite na

pisi.brisi@ing-plus.si