Mobilna TV stojala

Mobilna TV stojala – Naj bo vaš televizor enostavno premičen ali mobilen – TV stojala vam omogočajo, da zajeten televizor enostavno potiskate sem in tja med različnimi lokacijami, s čimer si prihranite čas in slabo voljo.

Če kdaj potrebujete televizijo v večnamenskem prostoru ali pa morda samo občasno, potem verjetno poznate razočaranje ob iskanju pravega TV stojala. Če so velike omare ali malo manjše omarice za vas preveč okorne, si omislite enega od vsestranskih TV stojal s kolesi blagovne znamke reflecta. Z njimi je premikanje vaše opreme preprosto in enostavno.

Prednosti mobilnih TV stojal

TV stojala reflecta so sodobno zasnovana in enostavna za postavitev, zato jih lahko tudi hitro pričnete uporabljati. Imeti mobilno TV stojalo je lahko koristno iz več razlogov. Prvič, imeli boste enostaven dostop do vseh kablov in vtičnic. Če nenehno priklapljate in odklapljate različne naprave, je mobilno stojalo za televizor idealno za vaše potrebe.

Osvobodite se vrtanja lukenj v steno

S TV stojali reflecta vam ni treba vrtati lukenj v steno ali strop. Še posebej, če ste oseba, ki rada nenehno spreminja položaj televizorja. Torej si lahko samo predstavljajte, koliko lukenj bi naredili v svojemu domu ali pisrani in potem zakrili, če bi ga montirali na steno.

Mobilnost

TV stojala reflecta  so o enostavno prenosljiva in večinoma opremljena s kolesi. Tako je premikanje televizije iz ene sobe v drugo zelo enostavno. Z mobilnim TV stojalom se vam ni treba prilagajati, da bi gledali televizijo na določeni lokaciji; TV lahko vedno pride k vam =).

Fleksibilnost

Vsa TV stojala so fleksibilno nastavljiva za vašo televizijo. Višino lahko prilagodite svojim potrebam in spremenite tudi kot gledanja. Zato se vam ni treba več postavljati v neudoben sedeč položaj, ker želite gledati televizijo. Televizor na stojalu se bo tako prilagodil vam.

Izvedbe

TV stojala reflecta so na voljo v različnih velikostih in izvedbah, zato lahko podpirajo različne velikosti in teže televizorjev. Zagotovo boste našli mobilno stojalo, ki bo perfektno za vaš ekran. Pred nakupom pa je pomembno preveriti še podatek teže in VESA standard televizorja.

Ostale funkcije stojal

TV stojala imajo stevilne dodatne funkcije, ki so na voljo v različnih modelih. To so poličke za shranjevanje vaših igralnih konzol, zvočnikov, kamere ali prenosnega računalnika. Nekateri modeli imajo tudi opcijo za skritje kablov ter naklon TV zaslona.

Uporabljeni materiali za izdelavo

V ospredju so trije glavni materiali za izdelavo TV stojal. To so kovina, aluminij in les. Kovinska ali alu stojala so vzdržljiva in izgledajo bolj modno, lesena stojala pa v dom prinesejo stil in domačnost. Kovina je lahko obdelana s kromom, ki ji doda sijaj, prav tako je možen izbor različnega lesa. Najpogostejše vrste lesa, ki se uporabljajo za TV stojala, so mahagonij, češnja, hrast in javor. Kupci se torej lahko odločajo med lepoto, kakovostjo ali ceno.

Sestava TV stojala

Sestava TV stojala in namestitev televizije nanj je zelo preprosta. Vsakemu paketu so priložena navodila za sestavo, tako da lahko to enostavno storite sami. Vendar pa obstaja več načinov, kako lahko sestavite stojalo, da v celoti izkoristite njegove prednosti. Zato so potrebne minimalne veščine pri namestitvi in ​​prilagajanju z nastavitvami. Za sestavo stojala imate torej več možnosti.

Potrebujete pomoč?

Čeprav je sestava stojala za mobilno TV enostavno opravilo in ga lahko opravite sami, se vsake toliko časa pri sestavljanju tudi kaj zaplete. Pokličite nas in pomagali vam bomo.

Preprost nasvet pred nakupom. Upoštevajte še velikost vaše sobe ter velikost in težo vašega televizorja, preden se odločite za določeno mobilno stojalo.

Ste se odločili za nakup TV stojala?

Mobilna TV stojala – preverite našo odlično ponudbo na povezavi: https://ing-plus.si/reflecta/nosilci-zaslonov/tv-stojala