Blagovna znamka Securit®

Blagovna znamka Securit ® – Sam začetek sega v leto 1987 s »kredamerkerjem« ali markerjem s tekočo kredo.

Ko so kreativci, umetniki in artisti začeli uporabljati tablice s kredo doma ali v službi, je to postalo svetovni trend. Po izumu originalnega markerja s tekočo kredo leta 1987, so pri Securitu začeli širiti paleto izdelkov, ki združujejo bogato dediščino z najbolj inovativnimi dizajni.

Podjetje G. Vermes BV je bilo ustanovljeno leta 1948 in je danes matično podjetje blagovne znamke Securit®. Kot družinsko podjetje, ki obsega tri generacije, so zrasli iz ljubezni do tega, kar počnejo ter zaupanja v njihove izdelke in blagovno znamko. Od majhne pisarne v središču Amsterdama, do trenutnega sedeža podjetja v Almereju, da so danes sodobno in multikulturno podjetje, prisotno v več kot 90 državah.

Izdelki Securit so na voljo pri več kot 10 000 trgovcih na drobno in debelo po vsem svetu, od Evrope do Amerike in Azije.

Svet narejen iz barv!

Danes izdelke Securit® uporabljajo skoraj vsi: hipsterji, poslovneži, otroci, stari starši … kar jim predstavite uporabijo takoj. Marker je namenjen ljudem, ki vidijo več kot samo tablo ali marker, ki izkoristijo vsako možnost kot priložnost za ustvarjalnost.

Securit HOME – izdelki namenjeni domači uporabi

Kolekcija HOME

Kolekcija Securit Home združuje njihovo profesionalno dediščino z njihovimi najbolj inovativnimi dizajni. Ne glede na to, ali gre za nove 3D živali za tablo, sodobne šesterokotne stenske tablice s kredo in pluto ali komplet pastelnih markerjev s tekočo kredo, kolekcija Securit Home pomaga izpostaviti umetniško žilico in domiselno plat v vsakemu posamezniku.

Markerji s tekočo kredo

Prebudite svojo ustvarjalnost, napišite opombo, naredite nakupovalni seznam. Markerji s tekočo kredo so na voljo v več kot 20 barvah, ki se jih enostavno briše, ali celo vodoodpornih. Pišite na table, steklo, porcelan, kovino ali katero koli drugo neporozno površino. Spremljajte lahko tudi Securit Instagram za navdih.

Lesene kredne table

Stenske kredne table

Od klasičnih ‘lesenih’ stenskih tablic do zabavnih silhuet v več kot 30 oblikah. Okrasite svoje stene s Securit tablami in pustite sporočilo za svoje najdražje, ustvarite kul umetnost ali si preprosto napišite opomnik. Vse je odvisno od vas.

3D table

Namizne table, lahko tudi z obliko predmeta

Polepšajte dan z Securit zabavnimi 3D oblikovanimi tablami živalskih oblik, tablicami za fotografije, mini stojali ali priročnimi in preprostimi označbami. Povejte na svoj način.

Označitvene tablice

Vrtne table

Označite vaše rastline, popestrite svoj vrt s uličnim stojalom ali okrasite vaš dom za prihajajočo zabavo. Idealno za Securit vodoodporne markerje s tekočo kredo, da tudi dež ne zbriše napisanega!

Tablice za kratka sporočila

Etikete in nalepke

Želite pustiti majhno sporočilo? Ali pa vašega otroka opomniti, naj si svoj obrok pogreje za 5 minut? Securit etikete in nalepke so zelo vsestranske in jih je enostavno namestiti skoraj povsod.

Securit PRO – izdelki namenjeni poslovni uporabi

Kolekcija PRO

Securit PRO oskrbuje veleprodajni, maloprodajni in gostinski svet od leta 1948. V zadnjih 75 letih je Securit Pro postal pionir v svetu oznak in vizualnih komunikacij.

Lahko zaupate Securit PRO liniji, da vam bom pomagala posredovati vaše sporočilo, pa naj gre za vaš jedilnik v enem od Securit držal za menije, odpiralni čas na pločniku, posebne ponudbe na namizni tabli ali katero koli drugo ustvarjalno kombinacijo, ki si jo lahko zamislite. Povejte na zabaven, pristen in sočuten način.

Lesene A table

Ulične »A« table

Izberite naravni ali rustikalni izgled vaše »A« table. Vas ne prepriča? Potem imajo na voljo tudi tradicionalni izgled lakiranega mahagonija. Vse ulične table Securit so zasnovane je tako, da prenesejo močan veter in zahtevne vremenske razmere. Uličnim »A« tablam v gostinstvu zaupajo že desetletja.

Table za na mizo ali pult

Namizne table

Ne glede na to, ali uporabljate Securit klasično tablo Elegant, tablo z zabavno silhueto ali pa zelo praktične table v obliki črke L, so Securit namizne table odličen dodatek k vsaki mizi, pultu ali baru.

Mini tablice za kratka sporočila

Male tablice za kratka sporočila

Izpostavite svojo dnevno ponudbo v izložbi, rezervirano mizo ali številko mize. Securit oznake ali namizni znaki so na voljo v različnih oblikah. Enostavno in pregledno do jasnega kratkega sporočila.

Lesene table za stensko uporabo

Stenske table z lesenim okvirjem

Dizajnirajte svoje stene in hkrati komunicirajte z vašimi strankami, kar je popolna kombinacija. Napišite edinstven jedilnik, dnevno posebno ponudbo ali samo veselo sporočilo. Stenske table z lesenim okvirjem Securit so na voljo v številnih oblikah, materialih in zaključkih.

Samostoječi osvetljeni displeji

Informacijski displeji

Securit informacijski displeji so na voljo v številnih različnih materialih, barvah in velikostih. Od lesa do kovine, od enega A4 lista, do osmih A4 listov. Securit informacijski displeji so odporni na vremenske razmere, zato so idealni za prvo, zunanjo komunikacijo.

Meni ovitki

Meni displeji

Od čudovitih meni displejev v orehovini do visokokakovostnih displejov iz italijanskega usnja in trpežne brušene kovine, imajo pri Securitu široko paleto z več kot 130 displejev za menije v različnih velikostih in barvah.

Okvir za sliko ali poster

Poster in foto okvirji

Verjamemo, da so smo vsi ustvarjalni, a včasih potrebujemo tudi kaj drugega kot tablo. Securit ponudba foto okvirjev in posterjev za plakate je narejena za tisk, kot so ponudbe, meniji in fotografije.

Stenski ali samostoječi stebrički z vrvjo

Pregradni stebrički. Ohranite nadzor nad dostopom obiskovalcev s stilom. Securit pregradni stebrički so na voljo v klasičnih različicah z vrvjo, pa tudi kot moderni z izvlečnim trakom. Na voljo v številnih barvah od zlate do kromirane in mat črne.