Bele črte na predpasniku?

Bele črte na predpasniku?

Tekstil predpasnika je robustna in zelo trpežna tkana tkanina, ki jo proizvajalci uporabljajo za ustvarjanje trajnostnih izdelkov. Lahko se obdela da je vodoodporen ali se uporablja za idelke, kot so jadra, šotori ali zaščitna platnena zavetja v kampih.

Za razliko od plastičnih vrečk ne škoduje okolju, vi pa boste tako imeli veliko več koristi. Za izdelavo se ponavadi uporablja bombaž ali lan. Zgodovinsko gledano pa so bile platnene torbe in predpasniki najprej narejeni iz konoplje. Zato je tudi prvotno ime (“konoplja”, “platno”).

Kljub temu je narava takega materiala taka, da privlači umazanijo. Tudi če zanj pravilno skrbite, lahko hitro postane umazan. Zato je ključnega pomena, da se ga naučite pravilno čistiti, da vam ne bo treba vsak mesec kupovati novega.

Dolga življenjska doba platnenih tkanin in ponjav je odvisna od tega, kako dobro jih negujete. Če postavite tekstilni predpasik ali torbo v pralni in nato sušilni stroj, boste uničili zaščitni premaz in strukturo tkanine. Naslednjič, ko bo material izpostavljen vodi bo zato zlahka premočil.

Bele črte na predpasniku? Torej, z izdelkom sem super zadovoljen, a kaj se so se pojavile bele črte!

Brez panike. Bele črte na platnu so dokaj normalen pojav. Vosek na platnu se premika in tako nastanejo bele črte.

Le z sušilcem za lase je potrebno segreti platno in črte bodo izginile.

Potrebujete le sušilec za lase, čisto krpo in 30 minut vašega časa.

1. Položite platno na ravno, čisto površino.

2. Tkanino segrejte z sušilcem za lase, enakomirno po celotni površini.

3. S krpo obrišite celotno površino in končali ste.