Alaskan MAKER TOALETNA TORBICA Kenai kaki zelene barve AMT-KEN-K

50,02 

Alaskan MAKER TOALETNA TORBICA Kenai kaki barve AMT-KEN-K – KAKI

NA ZALOGI LE ŠE: 2
Šifra: AMT-KEN-K
EAN: 3701188705974
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Alaskan MAKER AMT-KEN-K – Iščete toaletno torbico, ki jo je enostavno vzeti povsod in je okolju prijazna? Predstavljamo vam praktično in okolju prijazno toaletno torbico, ki jo je enostavno prenašate na svojih postulovščinah.

Ker problem z vašo staro toaletno torbico je: ni okolju prijazna, je premajhna in ni praktična.

Nova toaletna torbica za novo življenje! Podarite novo življenje 5 plastenkam!

Komplet KENAÏ je narejen iz 5 recikliranih plastenk: odlična poteza za okolje! Ta komplet je del trajnostne kolekcije Alaskan MAKER skupaj z nahrbtnikom KENAÏ in predpasnikom št. 438.

Zahvaljujoč pravokotnemu formatu, lahko torbico enostavno pospravite v nahrbtnik ali kovček. Prostornina 4L je dovolj velika, da spravite vse vaše bistvene stvari. Dodali smo več žepov za vaše majhne toaletne potrebščine, kot je zobna ščetka ali britvica. Ob strani pa smo postavili dizajnerski ročaj za lažje prenašanje.

TOALETNA TORBICA Kenai ima všit kavelj,  da lahko torbico obesite in imate tako vse svoje stvari hitro pri roki. Primerno za avtodomove ali kampiranje! Če kavlja ne potrebujete, jo lahko shranite v majhen žep.

Naj vaše stvari ostanejo suhe! Tkanina je prepojena z voskom, ki jo ščiti pred madeži in jo naredi vodoodbojno. Notranjost je podložena z nepremočljivo tkanino. Tako bo notranjost ostala suha!

Barvno lahko uskladite svojo torbo s svojo toaletno torbico! Toaletna torbica KENAÏ je na voljo v petih barvah: mornarsko modra, črna, kaki, bordo in rumeno-gorčična. Kombinirate lahko s svojim nahrbtnikom KENAÏ iste barve ali pa si drznite biti izvirni in izberite različne barve.

TOALETNA TORBICA Kenai je enostavna za vzdrževanje. Tako kot vse izdelke iz povoskanega blaga, lahko tudi to veliko toaletno torbico očistite z gobo. Za trdovratne madeže pa lahko uporabite Alaskan MAKER čistilo. Za povrnitev sijaja uporabite naš vosek za tkanine.

IME ARTIKLA:
Alaskan MAKER TOALETNA TORBICA.
KODA ARTIKLA:
Kenai kaki barve AMT-KEN-K
NAMEMBNOST:
Toaletna torbica.
ARTIKEL VSEBUJE:
Toaletno torbico kaki barve v srhanjevalni eko vrečki.
DODATNO:
Dokup naravnega voska za zaščito in nego.
Logistične MERE in TEŽE:
Dimenzija 12,5 x 25 x 12,5 cm;

teža 0.0 kg.

Teža 0,3 kg
Dimenzije 12,5 × 25 × 12,5 cm
MERE

toaletna torbica, olivno-zelena barva