ALASKAN Maker – duh svobode

ALASKAN Maker  – Spoznajte Céline in Baptista, ustanovitelja blagovne znamke Alaskan MAKER.

Alaskan MAKER – Kmalu po zaključku študija inženirstva sta Célina in Baptiste živela v Indoneziji in delata za proizvodno podjetje. Po 10-ih lepih letih se odločita za povratek v Francijo. Želela sta ustvariti projekt, ki bi ustrezal njunim strastem: oblikovanje, produkcija, ustvarjalnost in podjetništvo.

Tako se jima je porodila nora ideja o lansiranju lastne blagovne znamke, katere simbolni izdelek bi bil predpasnik. Tako preprost in ikoničen izdelek, ustvarjen za vsakega »naredi sam« entuziasta.

Svojo prvo kampanjo množičnega financiranja sta lansirala na Ulule leta 2017.

Njuna stava za »nadgradnjo« ideje predpasnika je bila pravi uspeh in Alaskan Maker blagovna znamka je bila rojena!

Za tem se je rodilo še veliko drugih izdelkov, ki sta jih uspešno prenesla na Ulule, kjer so izvedli še dva druga množična financiranja, s tem pa se je ekipa povečala še za Juliena, Thérèse in Mathisa.

Tako smo bili pripravljeni na nove dogodivščine!

Alaskan

Za ustvarjanje svoje blagovne znamke sta navdih črpala iz Ameriškega North Westa, prikazanega v nanizanki Severna obzorja iz devetdesetih let, ki je dejansko Izlet do konca sveta z vsemi 5000 miljami možnosti iskanja surove narave. To je pristnost, ki jo najdemo v izbiri materialov in samemu slogu izdelkov Alaskan MAKER, pri katerih lahko takoj občutite svobodo lovcev in drvarjev iz preteklosti!

Maker

»Naredi sam« je navdih te znamke. Da bomo vsi ponosni na svoje dosežke, velike in majhne, ​​uspešne ali v nastajanju. In tudi zato, ker smo ta projekt zgradili z lastnimi rokami, smo se odločili, da vse naredimo sami. Spletna stran, fotografija, logotip, grafična postavitev, SEO, kot tudi samo oblikovanje izdelkov in prototipov.

To, da se postavljamo kot »maker 2.0«  poslovnega ustvarjanja, nas zelo veseli.

Čudovito, Alaskan MAKER,

Za naše materiale smo izbrali le najboljše med najboljšimi. Robustno povoskano ali vintage klasično platno. Usnje, zadrge in medeninasti dodatki.

predvsem pa praktično!

Brez skrbi, pri Alaskan smo vse naše izdelke smo ustvarili s pozornostjo do detajlov in z osnovnim prepričanjem, da je funkcionalnost pomembna še celo bolj kot sam dizajn.

Predvsem pa, preden vam ponudimo nov izdelek, ga izdatno preizkusimo!

Poudarek na kvaliteti – robustnost

Trdo delamo, da vam zagotovimo najboljšo možno kakovost. Sodelujemo s skrbno izbranimi partnerji, ki imajo priznano strokovno znanje. Vsi naši izdelki pa so ob izstopu iz tovarne skrbno pregledani.