Piši-Briši ČRNA magnetna TABLA 100x150cm SkinBoard NESKONČNA NKT-6821V19

157,38 

Rocada neskončna magnetna TABLA črne barve SkinBoard 100x150cm s pisalno površino za markerje s tekočo kredo ali magnetke. Pribor za POKONČNO ali LEŽEČO montažo table na steno, polička za krajšo ali daljšo stranico.

NA ZALOGI LE ŠE: 12
Šifra: NKT-6821V19
EAN: 8427951682116
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

rocada NKT-6821V19 – SkinBoard magnetna tabla črne sijajne barve za markerje s tekočo kredo španske blagovne znamke ROCADA je namenjena uporabi na steni, s prislonitvijo kamorkoli ali na ustreznemu stojalu s kolesi (NBT-6875), na zidu pa jo lahko kombinirate skupaj z drugimi tablami istega tipa (SkinBoard) za večjo dimenzijo pisalne površine.

PATENTIRANA ZASNOVA brez aluminijastega okvirja ima tri prednosti;

  • MODULARNOST – eno zraven druge lahko postavite toliko SkinBoard tabel, kot jih potrebujete, ali kolikor vam dopuščajo mere zidu, zato jih tudi pojmujemo kot neskončne table;
  • MINIMALIZEM – tabla tega tipa se zlije z zidom ali okolico, zato je zelo zanimiva za nevtralno in estetsko uporabo v prostoru;
  • ENOSTAVNA MONTAŽA – tabla ima priloženo kartonasto šablono za ležečo ali pokončno montažo, magnetne konzole pa omogočajo varno in enostavno nasaditev table na zid.

ZAHTEVNEJŠI PROCES IZDELAVE – pri navadni tabli se na podlago iz kartona prilepi predhodno lakirana pisalna površina in jo obda z aluminijastim okvirjem, pri SkinBoard tabli pa je rob potrebno strojno ukriviti na pravilne mere, ter jo nato prašno lakirati v posebni komori.

Prašno lakirana pisalna površina je svetleča, zato se po njej piše samo z markerji (neon barve ali s tekočo kredo), ker se ne prime površine, navadna kreda na njej ni vidna. Napisano se briše z vlažno mehko krpo, magnetna površina pa omogoča tudi pritrjevanje papirnatega materiala z magnetki. Tabli je priložen montažni pribor ter odstranljiva polička za markerje.

IME ARTIKLA:
Rocada SkinBlackBoard črna magnetna tabla
KODA ARTIKLA:
NKT-6821V19
PISALNA POVRŠINA:
mere 100 x 150 cm (višina x širina).
Prašno lakirana pločevina v svetleči črni barvi,
primerna za uporabo magnetkov.
NEGA:
za POPOLNO BELINO uporabite suho ali vlažno krpico iz mikrovlaken (angl. Microfibre), v najhujših primerih pa tablo popršite s čistilom za Piši-Briši bele table in nato takoj obrišite z mikrovlakensko krpico. Če čistila nimate v večini primerov zadostuje že navadna voda ter omenjena krpica.
NAMEMBNOST:
za ŠOLO, PISARNO ali DOM ter SPECIFIČNE KOMERCIALNE PROSTORE (telovadnica, fitnes, trgovina, čakalnica, proizvodnja), ki zahtevajo oblikovno nevtralno opremo.
Uporaba markerjev s tekočo kredo,
pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
Črne table so namenjene rabi v notranjih ali zunanjih prostorih, napisano pa je vidno tudi pri močni sončni svetlobi.
MONTAŽA:
1. korak: označitev pritrditvenih točk na steno s pomočjo priloženega kartona, ki ima vrisane pozicije konzol glede na postavitev table,
2. korak: izvrtanje 4-ih lukenj v steno, vstavitev stenskih vložkov in privijačenje magnetnih konzol v steno,
3. korak: tablo se nato fiksira na magnetne stenske konzole.
Pozicija table na steni je lahko pokončna ali ležeča.
ARTIKEL VSEBUJE:
črno magnetno tablo, poličko za markerje, magnetne konzole z vijaki ter vložki za stensko montažo.
DODATNO:

MERE in TEŽE:
višina table = 100 cm,
širina table = 150 cm,
debelina table = 1 cm (debelina pločevine je 0.7 mm),
teža table = 8.9 kg.
GARANCIJA:
splošna 2 leti.

Teža 16,1 kg
Dimenzije 158 × 5 × 108 cm
MERE

SKINBOARD table brez alu roba, 100 cm, 150 cm, črna barva