Alaskan MAKER KOZAREC s topografijo globeli Grand Canyon AMTOPO-VD-G

24,40 

Alaskan MAKER KOZAREC iz kristalnega stekla z reliefnim dnom globeli Grand Canyon in prostornino 450 ml. Šifra: AMTOPO-VD-G

IZDELEK NI NA ZALOGI
Šifra: AMTOPO-VD-G
EAN: 3701188707480
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Alaskan MAKER AMTOPO-VD-G – bodite pripravljeni premikati gore s temi čudovitimi in izvirnimi kozarci za pijačo z reliefnim dnom globeli Grand Canyon.

POTUJTE ŽE SAMO Z ENIM POŽIRKOM

Kozarec, ki vas popelje na drug konec sveta!

100% kristalno steklo visoke kakovosti

450 ml – ravno prave velikosti

ročno vpihano – ročna izdelava

topografski relief

varno in lepo pakiranje – idealno za darilo

v kompletu je kozarec z reliefom globeli Grand Canyon

oblika za odličen oprijem

KAJ JE NAROBE Z VAŠIMI AKTUALNIMI KOZARCI; ne pustijo vam sanjati, kvaliteta ni na nivoju, manjka jim stila…

DEGUSTACIJA NA SAMEM VRHU

Srečanje v neznani deželi. Želite potovati in raziskovati neznano? Ti kozarci z reliefnim dnom gore vas popeljejo na sam vrh najlepših vršacev sveta!

PRIPRAVLJENI NA EDINSTVENO POPOTOVANJE

Za še hitrejši pobeg v neznano, so kozarci na voljo v več različnih topografskih gora. Prvi obišče Mont Blanc, drugi Grand Canyon in tretji Mount Everest

DIH JEMAJOČE

Izdelani so iz 100% kristalnega stekla, zaradi česar so zelo prozorni in močni. Vsi naši kozarci so ročno pihani – enega za drugim. Da bi dosegli visoko kakovost in trdnost kozarcev, smo se odločili za ročno izdelavo.

ROŽICA VSEH KOZARCEV

Steklo je v obliki tulipana, kar omogoča naravno rokovanje in prelep videz. Ta oblika omogoča dober oprijem in za povrh še izgleda zelo šik.

NAJ SANJAJO

Brez ideje za darila? Ne delajte gore iz krtine. Pakiranje je dovršeno, tako da lahko goli etui podarite brez skrbi. Ljubitelji lepih kozarcev bodo navdušeni nad pozornostjo, s kozarcem na varnem v ličnem etuiju.

NAJ VAS NE BO STRAH VIŠINE

Klasična merica bo presegla dizajn s prihodom na polovici vrha. Toda skupna prostornina kozarca je 450 ml, tako da ga lahko napolnite tudi do vrha! Nikomur ne bomo povedali. 😉 Vzpon na goro še nikoli ni bil tako enostaven.

IME IN NADMORSKA VIŠINA

Ime in nadmorska višina gore sta vgravirana v beli barvi na vrhu kozarca. Na koncu je vse v podrobnostih. Torej, kateri vrh je najvišji?

ŠE VEČ PRISTNOSTI

Reliefi na dnu kozarca so unikatni. Da bi si zamislili upodobitev končnega kozarca, smo uporabili 3D tiskalnik. Odtise reliefov smo kreirali sami. Pravo mojstrsko delo! Ta tisk je bil nato uporabljen za oblikovanje kalupov. Rezultat; res poseben kozarec.

Mogočna notranjost

verre multiusage

Priznajte, kot okrasni predmet v vašem domu resnično izstopa. V dnevni sobi ali prostorni kuhinji vedno naredi vtis. Popeljite svoje goste na potovanje skozi ikonične kraje po vsem svetu. To je odlična priložnost za izmenjavo anekdot ob kozarčku, ki vam omogoča potovanje na drugačen način.

IME ARTIKLA:
Alaskan MAKER kozarec za pijačo s topografijo globeli Grand Canyon.
KODA ARTIKLA:
AMTOPO-VD-G
NAMEMBNOST:
Serviranje pijače na najvišjem nivoju – do samega dna=)
ARTIKEL VSEBUJE:
Alaskan MAKER AMTOPO-VD-G KOZAREC z reliefnim dnom Grand Canyon.
DODATNO:

Logistične MERE in TEŽE:
Dimenzija 12.4 cm x D 6.3/9 cm;

volumen 450 ml;

teža -.

MERE

kozarci