Alaskan MAKER TERMOVKA Wolf zelene barve AMWOLF-V

34,16 

Alaskan MAKER TERMOVKA Wolf zelene barve AMWOLF-V

NA ZALOGI LE ŠE: 2
Šifra: AMWOLF-V
EAN: 3701188706209
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Alaskan MAKER AMWOLF-V – TERMOVKA Wolf, ko je čas za počitek, si privoščite topel napitek ali kar topel obrok!

ZA ZMAGOVITO KOSILO!

Opoldne je in vaš obrok je pogosto: hladen ali celo mrzel, stlačen na dno plastične vrečke, ga je vedno premalo.

Izotermična – ohranja toploto do 12 ur

100 % nerjaveče jeklo – odporna in robustna

540g – je prava teža kakovosti

750 ml – praktična za obrok v službo

večkrat uporabna in trajnostna – odlična gesta za planet

2 lepa dizajna – za vedno več sloga

čiščenje z milnico – enostavno in hitro

⌀10,5 x H18 cm

ODMOR ZA MALICO JE VAŠ SVETI ČAS!

Ne morete pogreti vaših najljubših testenin v službi? Vaša solata opoldne ni več sveža? Sprostite se, s to izolirano TERMOVKO Wolf bo vaše kosilo ostalo na pravi temperaturi 12 ur. Stene so obložene z zračno režo za boljšo toplotno izolativnost.

Majhen nasvet, da bo vaša TERMOVKA Wolf dlje časa topla: vanjo nalijte vrelo vodo, zaprite in počakajte 5 minut. Ko TERMOVKO Wolf izpraznite, vanjo položite obrok. Ne oklevajte, da jo napolnite do maksimuma ali pripravite jedi v omaki. Manj kot je zraka, bolje se ohranja toplota.

TERMOVKA Wolf NE PUŠČA

Se spomnite, kako ste našli svoje dragocene stvari, vse umazane na dnu torbe ali nahrbtnika? Brez stresa, TERMOVKA Wolf je super zanesljiva. Zahvaljujoč silikonskemu tesnilu ne bo pustila, da bi karkoli zdrsnilo skozenj, vi pa se boste tako izognili težavam. Tudi v primeru neprijetne avtobusne vožnje po slabi cesti.

SLADOKUSCI, POZOR!

Z velikostjo TERMOVKE Wolf  smo se odločili ugoditi prav vsem. Z dovolj veliko prostornine – 750 ml. Torej ne skrbite, saj boste lahko dodali toliko hrane ali pijače, koliko kliče vaš lačen želodček!

VZEMITE JO POVSOD!

S svojo višino 18 cm in kompaktno zasnovo naj vas TERMOVKA Wolf spremlja povsod. Ne glede na to, ali greste v pisarno ali na pustolovščino, TERMOVKA Wolf zna biti zelo diskretna.

BREZ NAPORA, BREZ UMAZANIJE

Navodila tukaj niso potrebna: če želite uživati ​​v obroku, preprosto pritisnite gumb, da sprostite pritisk. Nato lahko odvijete pokrovček. V izogib navlaki s dodatno posodo, uporabite pokrovček kot krožnik! Velika odprtina s premerom 10,5 cm omogoča enostavno polnjenje in poenostavi čiščenje.

JE PRAVI BOJEVNIK

VOLK je zver in se ničesar ne boji: ne udarca, ne rje, kratko vedno mu uspe. Nerjaveče jeklo je zdravju prijazno in zelo odporno. Recimo stop embalaži za enkratno uporabo, TERMOVKA Wolf je za večkratno uporabo, za obroke brez odpadkov.

STIL V VSEH OKOLIŠČINAH

Vaši sodelavci in prijatelji vam bodo zavidali, ko bodo videli, vašo TERMOVKO Wolf za malico ali napitek. Na voljo je v dveh barvah, ki temeljijo na dizajnu skodelic BEAVER. Ne oklevajte in jih kombinirajte! Torej bi raje modro ali zeleno?

TERMOVKA Wolf JE ENOSTAVNA ZA ČIŠČENJE

Da bo vedno čišta in sijoča, nič ne more biti preprostejše: uporabite le gobo in milnico. Ker ima širok vrat, ne boste imeli težav pri čiščenju. Bodite pa previdni, odsvetujemo pomivanje v pomivalnem stroju, saj tako tvegate, da se poškoduje.

IME ARTIKLA:
Alaskan MAKER TERMOVKA Wolf.
KODA ARTIKLA:
zelene barve AMWOLF-V
NAMEMBNOST:
Izolirana inoks TERMOVKA.
ARTIKEL VSEBUJE:
TERMOVKA Wolf Inox zelene barve.
DODATNO:

Logistične MERE in TEŽE:
Dimenzija 10,5 x 18 cm;

volumen 750 ml;

teža 0,540 kg.

Teža 0,540 kg
Dimenzije 10,5 × 18 cm
MERE

termovka, zelena barva