Alaskan MAKER NAHRBTNIK Unimak mornarsko modre barve AMUNI-BM

130,54 

Alaskan MAKER NAHRBTNIK Unimak mornarsko modre barve AMUNI-BM

NA ZALOGI LE ŠE: 2
Šifra: AMUNI-BM
EAN: 3701188702331
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Alaskan MAKER AMUNI-BM – Pustolovski nahrbtnik UNIMAK vas bo spremljal na vseh vaših avanturah. To je nahrbtnik za prave pustolovce.

Kaj pa, če bi nehali izbirati med tem, da ste elegantni ali da se ne zmočite?

Nahrbtniki nikoli niso: ravno prave velikosti, vodoodporni, z stilom.  NAHRBTNIK UNMOG JE!

VAŠ PARTNER NA POTOVANJU

Ali še niste siti vaše omare, polne vrečk? Ni primernega nahrbtnika za vse vaše dejavnosti. Nahrbtnik UNIMAK je NAJBOLJŠI avanturistični nahrbtnik. Primeren je za vse vaše dejavnosti, brez njega ne boste mogli več. Niti ni prevelik niti ni premajhen. Z njim se lahko odpravite v službo, ga vzamete na vikend, greste z njim na pohod ali pa celo kolesarite.

VAŠE STVARI BODO OSTALE SUHE!

Blago iz 100% bombaža je prevlečeno z voskom, ki preprečuje vdor vode v vlakna. Nahrbtnika vam ni več treba pokrivati s plastičnim pokrivalim, da bodo vaše stvari ostale suhe.

NAHRBTNIK UNIMAK JE KLASIKA Z VINTAGE IZGLEDOM

Vintage, klasični izgled je takšen, kot vam je všeč. Pri usnjenih detajlih in dnu smo izbrali najboljše med najboljšimi: polnozrnato usnje. To je izjemno trden material, ki daje pristen in neprimerljiv slog. S tem nahrbtnikom stila ne manjka. Barvno shemo so navdihnile pokrajine divje severozahodne Amerike. Odkrijte nahrbtnik UNIMAK v črni, peščeni, kaki in mornarsko modri barvi.

NAJ POSTANE VAŠ ZVESTI SOPOTNIK

Poskrbeli smo, da imate dovolj praktičnih predalčkov in žepov za enostavno pakiranje vaših stvari. Nahrbtnik se ponaša s prostornino 27L. Dovolj je velik, da se lahko odpravite na pohod ali vikend izlet in s seboj vzamete vse najnujnejše. Odpira se s sredinsko zadrgo. Znotraj torbe smo na vsako stran postavili dve mrežici za shranjevanje nekaj malenkosti. Na dnu pa se nahaja predal za prenosnik in predal za polnilec ali dokumente.

ZELO, ZELO PRAKTIČEN

Nahrbtnik UNIMAK se hitro odpre in zapre z magnetno sponko. Zgoraj ima majhen žep z zadrgo za hiter dostop, kamor lahko spravite mobilni telefon ali ključe. Da bo voda-tekočina vedno pri roki, skrbita dva stranska žepa za bidon ali lučko za kampiranje. Na dnu torbe pa sta dve nastavljivi naramnici, kamor lahko zvijete avanturistično odejo ali pulover.

UDOBJE JE NA PRVEM MESTU

Z vintage usnjenim nahrbtnikom UNIMAK nič več bolečin v vašem hrbtu! Hrbet in spodnji del naramnic sta oblazinjena. Naramnice lahko prilagodite svoji morfologiji. Teža nahrbtnika je le 1,4 kg. Dodali smo še prsni trak, tako ga lahko vzamete na vožnjo z motorjem ali na celodnevni pohod. Tudi če spakirate veliko stvari, bo teža enakomerno porazdeljena. Prsni trak je mogoče prilagoditi. Če ga v vsakdanjem življenju ne potrebujete, pa ga lahko odstranite.

NAUČITE SE SKRBETI ZA VAŠ NAHRBTNIH

Povoskano blago in usnje bosta oblikovala patino, ki bo sčasoma postajala vedno lepša. Zelo preprost je za čiščenje, le povoščeno platno in usnje bosta dobila patino in vaš nahrbtnik bo vedno lepši. Za čiščenje je dovolj le kuhinjska goba! Predlagamo še naše čistilo za blago in naš vosek, ki vam bosta pomagala pri negi.

DRUGA GENERACIJA

Skrbno smo beležili vse vaše povratne informacije in upoštevali vaše potrebe po izboljšanju izdelka. Zamislili smo si in preizkusili to drugo generacijo nahrbtnika UNIMAK iz vseh zornih kotov in shazam, tukaj je! Prva generacija vam je bila všeč, drugo pa boste oboževali!

IME ARTIKLA:
Alaskan MAKER NAHRBTNIK Unimak.
KODA ARTIKLA:
Unimak mornarsko modre barve AMUNI-BM
NAMEMBNOST:
Pustolovski nahrbtnik.
ARTIKEL VSEBUJE:
27l nahrbtnik mornarsko modre barve.
DODATNO:
Dokup naravnega voska za zaščito in nego.
Logistične MERE in TEŽE:
Dimenzija 52 x 30 x 20 cm;

teža 1,4 kg.

Teža 1,4 kg
Dimenzije 52 × 30 × 20 cm
MERE

nahrbtnik, modra barva