Alaskan MAKER NAHRBTNIK Juneau oranžne barve AMJUN-O

100,04 

Alaskan MAKER NAHRBTNIK Juneau oranžne barve AMJUN-O

NA ZALOGI LE ŠE: 1
Šifra: AMJUN-O
EAN: 3701188704281
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Alaskan MAKER AMJUN-O – Starinski nahrbtnik JUNEAU je navdihnjen s prestolnico Aljaske. To je oddaljen kraj, do katerega pridete le z ladjo ali letalom. Je izgubljen sredi čudovite pokrajine Aljaske, ki jo imamo tako radi! Doživite sanjske pobege z nahrbtnikom JUNEAU!

Kaj povzroča največ skrbi pri vaših aktualnih nahrbtnikih? preveč so krhki, niso vodoodporni in vedno čutite bolečine v hrbtu ali ramenih.

ZATO JIH NE MECITE VSE V ISTI KOŠ

Tablier cuir 547

Poosebljena zanesljivost. Za prave avanture potrebujete zaupanja vredne spremljevalce. To je dobro, saj vas nahrbtnik JUNEAU nikoli ne bo pustil na cedilu. Zasnovan je iz povoščenega blaga, super robustnega materiala.

NAJBOLJŠA MOŽNA ZAŠČITA

Blago nahrbtnika je prepojeno z naravnim voskom, tako da voda ne pronica skozi. Poleg tega so zadrge popolnoma nepremočljive in zelo odporne. V notranjosti ne boste našli niti kapljice dežja ali vode, to je naša obljuba.

tablier cuir 547

NAZAJ NA HRBET!

Nič ni bolj motečega kot nahrbtnik, ki vas žulji na hrbtu… Naramnice in hrbtišče JUNEAU nahrbtnika so oblazinjene za dobro oporo in veliko udobja. Teža torbe je dobro in pravilno razporejena na ramena ter boke. Nič več bolečin – po vsaki vožnji ali avanturi.

KO POTREBUJETE NAJVEČ PROSTORA

Glavni prostor nahrbtnika JUNEAU pogoltne celih 15 litrov. Zato je idealen je za vsakdanje življenje. Lahko ga vzamete v službo ali le na sprehod.

Opremljen je s podpornim lokom, ki omogoča pogled na vaše stvari iz ptičje perspektive. Tako ne boste izgubljali časa z iskanjem.

Nahrbtnik JUNEAU je pravi popotnik

Nahrbtnik JUNEAU se odpira in zapira s 100% nepremočljivo zadrgo. Pazite le, da nahrbtnik prej zložite in zaprete, preden zaprete zadrgo.

Glavni predal je lahko dostopen zaradi širokega kota odpiranja. Vanj lahko brez problema postavite npr. svoj RIVER bidon.

Na strani je dodatno oblazinjen žep za shranjevanje vašega prenosnika – do 15 palcev.

Na drugi strani najdete mrežico za shranjevanje kablov ali npr. denarnice HANDY. Mrežica se zapira z zadrgo, za dodatno varnost.

Za mrežico je še ena skrivna lokacija, kamor lahko preprosto potisnete vaš telefon.

Sprednji žep se odpira in zapira z zadrgo in magnetnimi zavihki. Praktično in elegantno. Tja lahko pospravite zvezek ali pa svojo malico 😉

ENOSTAVNO

tablier cuir 547

Če bi morali nahrbtnik JUNEAU povzeti z eno besedo, bi takoj rekli PRAKTIČNO. Trakom smo dodali sponke, da se trakovi ne vlečejo po tleh. Zlivajo se z dekorjem in vas ne motijo več.

BARVE

tablier lanières cuir

Če iščete urban, eleganten in vintage nahrbtnik, je JUNEAU idealen kandidat. Detajli iz blaga in usnja mu dajejo trendovski videz, za katerega je vredno umreti. Na voljo je v 5 elegantnih in naravnih barvah: havana, kaki, oranžna, mornarsko modra in črna. Katerega boste torej izbrali?

USTVARILI STE GA VI!

entretien tablier

400 vprašanih vas je odgovorilo na naš vprašalnik o najboljših elementih za oblikovanje našega nahrbtnika JUNEAU. Vaša pomoč je bila neprecenljiva, hvala!

NEGA VAM NE BO POVZROČALA TEŽAV

personnalisation tablier

Za čiščenje nahrbtnika že zadostuje brisanje z kuhinjsko gobo. Če madeži vstrajajo, lahko uporabite naš vosek – čistilo za blago. Za dodatno impregnacijo blaga, pa se oborožite z voščeno kocko Alaskan MAKER.

IME ARTIKLA:
Alaskan MAKER NAHRBTNIK Juneau.
KODA ARTIKLA:
oranžne barve AMJUN-O
NAMEMBNOST:
Starinski nahrbtnik vintage izgleda.
ARTIKEL VSEBUJE:
NAHRBTNIK Juneau.
DODATNO:
Dokup čistila ali voska.
Logistične MERE in TEŽE:
Dimenzija 38 x 27 cm;

teža 1,2 kg.

Teža 1,2 kg
Dimenzije 27 × 13 × 38 cm
MERE

nahrbtnik, oranžna barva