Alaskan MAKER ROKAVICA za PEKO Defender iz rjavega usnja AMDEF-M-V

64,66 

Alaskan MAKER rokavica za peko Defender iz usnja rjave barve ter zelenim povoskanim platnom v notranjosti. Dodaten izolativen sloj med usnjem in platnom za odlično zaščito pred vročino.

NA ZALOGI LE ŠE: 3
Šifra: AMDEF-M-V
EAN: 3701188704236
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Alaskan MAKER AMDEF-M-V usnjena rokavica za peko Defender z najboljšo zaščito proti vročini odprtega ognja ali prijemanju vročih posod v kuhinji.

Sama Alaskan MAKER blagovna znamka je koncipirana z namenom poustvarjanja »duha svobode« v brezmejnosti Aljaških prostranstev in »robustnosti« njenih osvajalcev, ki so to zahtevali tudi od orodja in pripomočkov za lov ali sečnjo lesa, potem ko so to območje, ki meji na Kanado, ZDA od caristične Rusije kupile v 19. stoletju.

Robustna rokavica z višjo stopnjo zaščite pred vročine, kombinirana s stilom, eleganco in ergonomijo za dolgoletno uporabo. Poleg tega, da je že samo usnje odporno na vročino, ima v notranjosti še dodaten izolativen sloj. Tkanina v notranjosti pa je iz povoskanega platna. Usnjen pašček za obešanje na kljukico ali žebelj, kot tudi rob žara.

Nega; tako zunanji del iz usnja kot notranji del iz povoskanega kanvasa se obriše z mokro cunjo, usnje je obdelano tako, da voda ne pusti nikakršnih madežev.

Ali ste pomislili na usnjen dodatek, s katerim ki bi pomahali v dobrodošlico prijateljem na vašem pikniku? Nepogrešljiv pripomoček za vse mojstre, ki jim svoje stare in ožgane rokavice ne dišijo več=).

OGENJ ni več asociacija na OPEKLINE

Zunanjost rokavice DEFENDER je izdelana iz pravega usnja. Usnje je naravni toplotni izolator. Žerjavica, ki pade na vašo rokavico, ne bo naredila lukenj – kuhinjska rokavica iz blaga ne bi zdržala prav dolgo!

NA VAŠI ROKI BO KOT ULITA

Prilagodljivost rokavice omogoča dobro ergonomijo, tako da lahko takoj vzamete v roke svoje orodje ali žar. Rokavica je primerna tako za levičarje kot desničarje.

ROKAVICA SE PONAŠA Z IZJEMNIM SLOGOM

Povoskano platno v notranjosti rokavice daje izjemno eleganten videz. Izbirate lahko med rjavo ali črno usnjeno rokavico. Pri notranji podlogi pa stavimo na prelepe tri različne barve: praprotno zeleno, oranžno in črno.

ZADNJI DETAJL

Priskrbeli smo še usnjen pašček, graviran z logotipom Alaskan MAKER. Po uporabi rokavico enostavno obesite.

KRALJ ŽARA ALI GLAVNI KUHAR

Rokavica DEFENDER za domačega “profesionalnega” kuharja, tudi Gordon Ramsey se je verjetno ne bi branil.

ENOSTAVNA ZA NEGO

Vlažna goba zadostuje za negi zunanjega in notranjega dela.

LAHKO JE UNIKATNO DARILO

Svojo usnjeno rokavico za peko na žaru lahko prilagodite tako, da dodate svoj dizajn na njen vrh. Personalizacijo izvaja Julien iz podjetja Alaskan Maker neposredno v njihovih delavnicah!

IME ARTIKLA:
Alaskan MAKER usnjena rokavica za peko Defender.
KODA ARTIKLA:
AMDEF-M-V (Defender rokavica iz rjavega usnja in zeleno notranjostjo)
NAMEMBNOST:
Zaščita pred ognjem in vročino v kuhinji.
MOŠKO – ŽENSKI:
Unisex, ena velikost.
NEGA:
Ročno čiščenje z mokro krpo, občasno vlažilna krema za usnje.
ARTIKEL VSEBUJE:
Rokavica iz usnja rjave barve v transportni PET vrečki iz reciklirane plastike.
DODATNO:

MERE in TEŽE:
Dolžina = 36 cm;
Širina = 21 cm;
teža = 190 g.

Teža 0,215 kg
Dimenzije 36 × 21 × 3 cm
MERE

žar rokavice, rjava barva