Alaskan MAKER PREDPASNIK 932 iz rjavega usnja AM932M

152,50 

Alaskan MAKER unisex predpasnik 932 iz usnja rjave barve (520 g). Usnjene naramnice in dvojni šivi, ojačani z zakovicami. Žepa za telefon in orodje.

NA ZALOGI LE ŠE: 4
Šifra: AM932M
EAN: 3701188706230
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Alaskan MAKER AM932M predpasnik; pomen besede je sestavljeni iz »prej« in »šal, ruta, tkanina okoli pasu«, torej tisto, kar je pred obleko z namenom njene zaščite pri kuhanju, strežbi hrane, vrtnarjenju, v delavnici ali drugih opravilih doma, pred-po uporabi pa ga je tudi moč hitro in enostavno odstraniti – vse to dandanes razumemo pod besedo »Predpasnik«.

Sama Alaskan MAKER blagovna znamka je koncipirana z namenom poustvarjanja »duha svobode« v brezmejnosti Aljaških prostranstev in »robustnosti« njenih osvajalcev, ki so to zahtevali tudi od orodja in pripomočkov za lov ali sečnjo lesa, potem ko so to območje, ki meji na Kanado, ZDA od caristične Rusije kupile v 19. stoletju.

Kadar imamo opravka z robustnim predpasnikom, mora le-ta ponuditi višjo stopnjo zaščite (ne samo pred umazanijo) in dolgoletno uporabo, v tem primeru 520 g povoskano usnje s trdnostjo in trajnostjo za zaščito pred ognjem ter vročino.

Tako telo kot naramnice so iz polnozrnatega usnja, ki je najbolj avtentično in plemenito usnje, super robustno in enostavno za nego zahvaljujoč rastlinskemu strojenju (postopek za obdelavo usnja s taninom – odpornost na vodo in toploto). Trakovi so prekrižani na hrbtu, da teža predpasnika leži na vaših ramenih. Udobnost je tako velika, da boste velikokrat pozabili na to, da ga imate na sebi.

Dizajn za vse velikosti, različne postave in oba spola.

Žepa za pametni telefon in kuharske potrebščine.

Nega; kuhinjski predpasnik 932 se obriše z mokro cunjo.

Vintage usnjen predpasnik 932 je prava paša za oči s 100-odstotnim povoskanim usnjem.

ROBUSTNOST V NAJČISTEJŠI OBLIKI

Ta predpasnik boste lahko uporabljali dolgo (doživljensko). Usnje je naraven, luksuzen in močan material. Sčasoma se bo samo še izboljšal. Dobil bo patino in postal še lepši. Šivi so podvojeni in ojačani z zakovicami za dodatno trdnost.

“ŠČIT” Z ŽEPKI

Poleg tega, da je izjemno robusten, je usnjeni predpasnik 932 tudi praktičen. Na spodnjem delu predpasnika sta dva sredinska žepa za shranjevanje orodja.

Na vrh predpasnika smo dodali usnjeno kljuko, da ga lahko obesite, ko ga ne potrebujete več. Ali ga želite kam vzeti s seboj? Izogibajte se klasičemu zlaganju s preprostim zvijanjem.

ABSOLUTNO UDOBJE

Usnjeni predpasnik 932 so zasnovali s prekrižanimi trakovi na hrbtu, da se njegova teža porazdeli čez vaša ramena. Za zagotovljeno udobje je spodnja stran naramnic izdelana iz bombaža in jih lahko prilagodite svojemu tipu postave. Baptiste je naprimer visok 1.80 m in mu predpasnik sega tik nad kolena.

“GORI” OD NAVDUŠENJA

Ta predpasnik je pravi ščit pred vročino. Usnje je zelo dober naravni toplotni izolator in je negorljiv material. Če vam slučajno na predpasnik pade žerjavica, ni panike – nič resnega!

V DELAVNICI ALI PRI ODPRTEM OGNJU

Usnjen predpasnik je idealen za na piknik pred žarom. Lahko ga uporabite tudi kot kovaški predpasnik, ki vas ščiti pred letečimi iskrami. Ali pa kot le usnjen kuhinjski predpasnik, da se izognete žerjavici, madežem in opeklinam.

NEGUJTE GA!

Za sprotno čistočo se ga samo obriše z vlažno krpo. Za daljšo obstojnost lahko usnje vsake toliko časa namažete s posebno vlažilno kremo za usnje.

Ne uporabljajte detergenta in ne perite v pralnem stroju, saj ga lahko resno poškodujete!

NAREJENO NA PORTUGALSKEM 

Predpasnik 932 je izdelan na Portugalskem, državo z dolgoletnim specializiranim znanjem in izkušnjami v proizvodnji usnjenih izdelkov.

IME ARTIKLA:
Alaskan MAKER usnjen predpasnik, tip 932.
KODA ARTIKLA:
AM932M (tip 932 v rjavi barvi)
NAMEMBNOST:
Zaščita pred ognjem in vročino v kuhinji, na vrtu ali delavnici.
MOŠKO – ŽENSKI:
Unisex, ena velikost.
NEGA:
Ročno čiščenje z mokro krpo, občasno vlažilna krema za usnje.
ARTIKEL VSEBUJE:
Predpasnik iz usnja rjave barve v transportni PET vrečki iz reciklirane plastike.
DODATNO:
Vlažilna krema za usnje.
MERE in TEŽE:
Širina = 65 cm;
Višina = 79 cm;
teža = 560 g.

Teža 0,7 kg
Dimenzije 20 × 66 × 5 cm
MERE

predpasnik, usnje, rjava barva