rocada BELA mobilna TABLA 104x68cm Transformer RD-618

235,46 

Rocada mobilna BELA TABLA Transformer 104x68cm na KOLESCIH s hitro pretvorbo v mizico na pisalni površini za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + obešanje papirja ter POLIČKA za markerje.

NA ZALOGI LE ŠE: 2

Dostava je 9.88 € (vključuje 1.78 € DDV)

Šifra: RD-618
EAN: 8427951618153
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

MOBILNA bela magnetna tabla s FLIPCHART letvijo španske blagovne znamke ROCADA ima lakirano pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja. Z nagnjenjem table za 90° nastane vodoravna površina, ki jo lahko uporabite kot mizico ali projekcijski voziček s prilagodljivo višino. 

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabla ima v osnovi prilagodljivo flipchart letev za pritrditev bloka papirja, ki se ga lahko dokupi posebej, teleskopske roke za obešanje odtrganih kosov papirja in poličko za markerje

IME ARTIKLA:
 Rocada mobilna bela magnetna tabla ali mizica 
KODA ARTIKLA:
 RD-618 
PISALNA POVRŠINA:
 mere z okvirjem 104 x 68 cm (višina x širina).
 Prašno lakirana pločevina v beli barvi,
 primerna za uporabo magnetkov. 
NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).
 Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino!!! 
NAMEMBNOST:
 za SEJNO SOBO, ŠOLO ali PISARNO s poljubnim premikanjem po prostoru, vsako od petih kolesc ima zavoro.
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico.
 Pritrjevanje bloka papirja s pomočjo prilagodljive flipchart letve na vrhu table (razmak med kljukicama 25 – 50 cm) ter pripenjanje odtrganih (popisanih) listov na dve iztegljivi roki.
 Bele table in flipcharti so namenjeni rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 mobilno belo magnetno tablo, prilagodljivo flipchart letev, teleskopski roki in poličko za markerje. 
DODATNO:
 dokup 20-listnega bloka papirja v izmeri 90 x 65 cm za flipchart uporabo (RD-630). 

MERE in TEŽE:
 višina pisalne površine = 104 cm,
 širina pisalne površine = 68 cm,
 širina table z iztegnjenima teleskopskima rokama = 180 cm,
 prilagodljiva višina table od 150 do 190 cm,
 premer noge s kolesi = 64 cm,
 teža table = 18.65 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 18,7 kg
Dimenzije 118 × 9 × 79 cm