rocada začetni PRIBOR za pisalne table RD-S4319V19

42,70 

Rocada ZAČETNI KOMPLET z MARKERJI v 4-ih barvah in belim magnetnim LONČKOM zanje, magnetno GOBICO za suho brisanje, 50 robčki za popolno belino table in 10-imi močnimi MAGNETKI za pritrjevanje papirja v 5-ih barvah.

NA ZALOGI LE ŠE: 2

Dostava je 5.00 € (vključuje 0.9 € DDV)

Šifra: RD-S4319V19
EAN: 8427951431929
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

ZAČETNI KOMPLET za bele magnetne table španske blagovne znamke ROCADA vsebuje vse kar potrebujete za dnevno Piši-Briši uporabo. 

V kompletu so 4-je Piši-Briši markerji za suho brisanje z magnetno gobico, ki je prav tako zraven, magnetni lonček za markerje na tabli namesto poličke, 10 magnetov s 3cm premerom plastike za pritrjevanje listkov na pisalno površino ter 50 mokrih robčkov za popolno belino table (25 v plastičnem etuiju, 25 nadomestnih), za čiščenje table se namreč nikakor ne sme uporabljati običajnih gospodinjskih čistilnih sredstev, ki vsebujejo alkohol ali trde abrazivne delce (za steklo ali keramiko, razne razmaščevalce, poleg teh pa odsvetujemo še uporabo navadnega papirja ali grobih papirnatih brisačk)!  

Piši-Briši FUNKCIJA:
 če na pisalni površini po suhemu brisanju z magnetno gobico ostajajo “sence” Piši-Briši markerjev, je za to v 99% primerov kriv filc na magnetni gobici, ker enostavno ni dovolj vpojen, bodisi zaradi zamazanosti s prahom posušenega markerja (za čiščenje se uporablja voda z milnico), bodisi zaradi preagresivnega črnila Piši-Briši markerjev (starost ali njihova zmeraj ena in ista lega). 
 Dejstvo je, da pisalna površina magnetne table vsake toliko časa potrebuje tudi temeljito čiščenje (namenska ČISTILA za BELE MAGNETNE TABLE), če tega ni pri roki pa dostikrat zadostuje tudi navadna VODA (mokra gospodinjska gobasta krpa za gladke površine) ali MIKROVLAKENSKA KRPICA, ki se jo dobi v vsaki navadni trgovini. V primeru napačne uporabe alkoholnega markerja za papir ali karton nudimo posebno Forte čistilo (šifra artikla je AS107).
NAMEMBNOST:
 pribor za dnevno uporabo vaše bele magnetne table. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 črn, moder, rdeč in zelen Piši-Briši marker, magnetno gobico, magnetke za pritrjevajnje papirja (2x črn, 2x bel, 2x moder, 2x rdeč, 2x rumen), magnetni lonček za markerje ter mokre krpice za popolno belino pisalne površine. 
DODATNO:
 – .  

MERE in TEŽE:
 gobica = 6 x 11.2 x 2.2 cm (Š x D x V), 
 lonček = 7.5 x 7.7 x 9.7 cm (Š x D x V).

Teža 0,6 kg
Dimenzije 16 × 28 × 7 cm