rocada mobilni FLIPCHART 104x68cm Economy s priborom RD-616X

180,56 

Rocada mobilen FLIPCHART Economy 104x68cm na KOLESCIH za mobilno rabo s pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + 20-listni BLOK papirja, POLIČKA za markerje, 4-je barvni MARKERJI, magnetna GOBICA, ČISTILO za popolno belino ter barvni MAGNETKI za pritrjevanje papirja.

NA ZALOGI LE ŠE: 1

Dostava je 8.00 € (vključuje 1.44 € DDV)

Šifra: RD-616X
EAN: 3830031047395
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

MOBILNI FLIPCHART španske blagovne znamke ROCADA ima blok papirja in pod njim belo magnetno pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico.

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabla ima v osnovi prilagodljivo flipchart letev za pritrditev bloka papirja, poličko za markerje in 20-listni blok papirja, v kompletu pa so še Piši-Briši markerji in magnetna gobica za suho brisanje, sprej čistilo za popolno belino pisalne površine ter magnetki za pritrjevanje papirja (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!).

IME ARTIKLA:
 Rocada mobilni flipchart 
KODA ARTIKLA:
 RD-616X 
PISALNA POVRŠINA
lakirana pločevina v beli barvi:
mere z okvirjem 104 x 68 cm (višina x širina),
primerna za uporabo Piši-Briši markerjev ali magnetkov.
papir v bloku z 20-imi listi:
mere 90 x 65 cm (višina x širina),
primeren za uporabo flipchart in Piši-Briši markerjev. 

NEGA:
na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).
Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino!!!
NAMEMBNOST:
 za SEJNO SOBO, ŠOLO ali PISARNO s poljubnim premikanjem po prostoru, vsako od petih kolesc ima zavoro.
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico (na beli magnetni površini),
pritrjevanje bloka papirja na prilagodljivo flipchart letev (razmak med kljukicama 25 – 50 cm).
Bele table in flipcharti so namenjeni rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.
ARTIKEL VSEBUJE:
mobilno belo magnetno tablo, prilagodljivo flipchart letev, poličko za markerje ter 20-listni blok papirja, Piši-Briši markerje, magnetno gobico, sprej čistilo za belo pisalno površino in magnetke (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!).
DODATNO:

MERE in TEŽE:
 višina pisalne površine = 104 cm,
 širina pisalne površine = 68 cm,
 prilagodljiva višina table od 186 cm,
 teža table = 11.84 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 16,3 kg
Dimenzije 115 × 14 × 80 cm