rocada NESKONČNA BELA magnetna TABLA 100x150cm SkinPRO + DARILO RD-6521X

131,76  10%

Rocada neskončna BELA magnetna TABLA SkinPRO 150x100cm z dodatno zaščiteno pisalno površino in z DARILOM, črno OGLASNO TABLO 31x115cm. Pribor za POKONČNO ali LEŽEČO montažo table na steno, polička za krajšo ali daljšo stranico ter ZAČETNI PRIBOR.

NA ZALOGI LE ŠE: 3

Dostava je 14.64 € (vključuje 2.64 € DDV)

Šifra: RD-6521X
EAN: 8427951652058
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

SkinBoard neskončna bela magnetna tabla španske blagovne znamke ROCADA je z dodatno LAMINACIJO pisalne površine namenjena konstantni uporabi v šolah ali sejnih sobah z montažo na steno.

PATENTIRANA ZASNOVA brez aluminijastega okvirja ima tri prednosti;

  • MODULARNOST – eno zraven druge lahko postavite toliko SkinBoard tabel, kot jih potrebujete, ali kolikor vam dopuščajo mere zidu, zato jo pojmujemo kot NESKONČNO tablo;
  • MINIMALIZEM – tabla tega tipa se zlije z zidom ali okolico, zato je zelo zanimiva za estetsko nevtralno uporabo v prostoru;
  • ENOSTAVNA MONTAŽA – tabla ima priloženo kartonasto šablono za ležečo ali pokončno montažo, magnetne konzole omogočajo varno in enostavno nasaditev table na zid.

ZAHTEVNEJŠI PROCES IZDELAVE – pri navadni tabli se na podlago iz kartona prilepi pisalno površino in vse to obda z aluminijastim okvirjem, pri SkinBoard tabli pa je potrebno strojno ukriviti rob na pravilne mere, ter jo prašno lakirati.

Pisalna površina je namenjena pisanju s Piši-Briši markerji ter suhemu brisanju napisanega z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magnetki. Za čiščenje se nikakor ne sme uporabljati običajnih gospodinjskih čistilnih sredstev, ki vsebujejo alkohol ali trde abrazivne delce (za steklo ali keramiko, razne razmaščevalce, poleg teh pa odsvetujemo še uporabo navadnega papirja ali grobih papirnatih brisačk)!

Tabli je priložen montažni pribor ter odstranljiva polička za markerje, v kompletu pa so še 4-je Piši-Briši barvni markerji, magnetna gobica za suho brisanje, sprej čistilo za popolno belino pisalne površine ter magnetki za pritrjevanje papirnatega materiala (njihova barva, količina in velikost je lahko drugačna kot je razvidna iz slike!) + črna oglasna tabla z merami 31 x 115cm iz pene za pripenjanje letakov z bucikami – lahko jo pritrdite na samo tablo s priloženimi magnetnimi trakovi ali pa direktno na steno.

PISALNA POVRŠINA:
mere 150 x 100 cm,
ležeča ali pokončna postavitev table,
jeklena osnova, prašno lakirana v beli barvi z laminacijo.
NEGA:
za POPOLNO BELINO uporabite suho ali vlažno krpico iz mikrovlaken (angl. Microfibre), v najhujših primerih pa tablo popršite s čistilom za Piši-Briši bele table in nato takoj obrišite z mikrovlakensko krpico. Če čistila nimate v večini primerov zadostuje že navadna voda ter omenjena krpica.
NAMEMBNOST:
za PISARNO ali DOM.
Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.
MONTAŽA:
1. korak: označitev pritrditvenih točk na steno s pomočjo priložene kartonaste šablone,
2. korak: izvrtanje lukenj v steno, vstavitev stenskih vložkov in privijačenje magnetnih konzol,
3. korak: fiksiranje table na stenske magnetne konzole.
POLIČKA je v obeh primerih postavitve table pritrjena na njenemu spodnjemu robu (uporaba poličke ni obvezna).
ARTIKEL VSEBUJE:
belo magnetno tablo, črno oglasno tablo 75x115cm, poličko za markerje, magnetne konzole z vijaki ter vložki za stensko montažo, v dodanem začetnem kompletu pa še 4 Piši-Briši markerje v črni, modri, rdeči in zeleni barvi, magnetno gobico, sprej čistilo za belo pisalno površino ter magnetke (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!).
DODATNO:
za postavitev na stojalo potrebujete še artikel pod šifo NBT-6875.

MERE in TEŽE:
velikost = 100 x 150 cm,
debelina table = 1 cm,
teža table = 8.9 kg.
GARANCIJA:
splošna 2,
funkcionalna 15 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 16,1 kg
Dimenzije 158 × 5 × 108 cm
MERE

100 cm, 150 cm