rocada mobilni FLIPCHART 104x68cm Transformer s priborom RD-618X

253,76 

Rocada mobilen FLIPCHART Transformer 104x68cm na KOLESCIH s hitro pretvorbo v mizico na pisalni površini za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + 20-listni BLOK papirja, POLIČKA za markerje, 4-je barvni MARKERJI, magnetna GOBICA, ČISTILO za popolno belino ter barvni MAGNETKI za pritrjevanje papirja.

NA ZALOGI LE ŠE: 1

Dostava je 10.37 € (vključuje 1.87 € DDV)

Šifra: RD-618X
EAN: 3830031045667
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

MOBILNI FLIPCHART španske blagovne znamke ROCADA ima blok papirja in pod njim belo magnetno pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje odtrganega papirja na teleskopskih rokah. Z nagnjenjem table za 90° nastane vodoravna površina, ki jo lahko uporabite kot mizico ali projekcijski voziček s prilagodljivo višino.

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabla ima v osnovi prilagodljivo flipchart letev za pritrditev bloka papirja, teleskopske roke za odtrgane kose papirja, poličko za markerje ter 20-listni blok papirja, v kompletu pa so še 4-je Piši-Briši barvni markerji, magnetna gobica za suho brisanje, sprej čistilo za popolno belino pisalne površine ter magnetki za pritrjevanje papirnatega materiala (njihova barva, količina in velikost je lahko drugačna kot je razvidna iz slike!).

IME ARTIKLA:
Rocada mobilni flipchart ali mizica
KODA ARTIKLA:
RD-618X
PISALNA POVRŠINA:
lakirana pločevina v beli barvi:
mere z okvirjem 104 x 68 cm (višina x širina),
primerna za uporabo Piši-Briši markerjev ali magnetkov.
papir v bloku z 20-imi listi:
mere 90 x 65 cm (višina x širina),
primeren za uporabo flipchart in Piši-Briši markerjev.
NEGA:
za POPOLNO BELINO uporabite suho ali vlažno krpico iz mikrovlaken (angl. Microfibre), v najhujših primerih pa tablo popršite s čistilom za Piši-Briši bele table in nato takoj obrišite z mikrovlakensko krpico. Če čistila nimate v večini primerov zadostuje že navadna voda ter omenjena krpica.
NAMEMBNOST:
za SEJNO SOBO, ŠOLO ali PISARNO s poljubnim premikanjem po prostoru, vsako od petih kolesc ima zavoro.
uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico (na beli magnetni površini),
Pritrjevanje bloka papirja s pomočjo prilagodljive flipchart letve na vrhu table (razmak med kljukicama 25 – 50 cm) ter pripenjanje odtrganih (popisanih) listov na dve iztegljivi roki.
Bele table in flipcharti so namenjeni rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.
ARTIKEL VSEBUJE:
mobilno belo magnetno tablo, prilagodljivo flipchart letev, teleskopski roki, poličko za markerje ter 20-listni blok papirja, v dodanemu priboru pa so še 4-je Piši-Briši markerji v črni, modri, rdeči in zeleni barvi, magnetna gobica z dvema filcema, sprej čistilo za belo pisalno površino ter magnetki (barva, velikost in količina žal ni določna!).
DODATNO:

MERE in TEŽE:
višina pisalne površine = 104 cm,
širina pisalne površine = 68 cm,
širina table z iztegnjenima teleskopskima rokama = 180 cm,
prilagodljiva višina table od 150 do 190 cm,
premer noge s kolesi = 64 cm,
teža table = 18.65 kg.
GARANCIJA:
splošna 2,
funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 20,3 kg
Dimenzije 118 × 9 × 79 cm
MERE

70 cm (FlipChart), 100 cm