rocada NESKONČNA BELA matirana TABLA 100x150cm SkinBoard NBT-6421MAT

157,38 

Rocada neskončna BELA magnetna TABLA SkinBoard 100x150cm z matirano pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje ali magnetke ter PROJEKCIJO. Pribor za POKONČNO ali LEŽEČO montažo table na steno, polička za krajšo ali daljšo stranico.

NA ZALOGI LE ŠE: 1

Dostava je 12.20 € (vključuje 2.2 € DDV)

Šifra: NBT-6421MAT
EAN: 8427951642158
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

rocada NBT-6421MAT – SkinBoard matirana bela magnetna tabla za projekcijo španske blagovne znamke ROCADA je namenjena uporabi na steni, s prislonitvijo kamorkoli ali na ustreznemu stojalu s kolesi (NBT-6875), na zidu pa jo lahko kombinirate skupaj z drugimi tablami istega tipa (SkinBoard) za večjo dimenzijo pisalne površine.

PATENTIRANA ZASNOVA brez aluminijastega okvirja ima tri prednosti;

  • MODULARNOST – eno zraven druge lahko postavite toliko SkinBoard tabel, kot jih potrebujete, ali kolikor vam dopuščajo mere zidu, zato jih tudi pojmujemo kot neskončne table;
  • MINIMALIZEM – tabla tega tipa se zlije z zidom ali okolico, zato je zelo zanimiva za nevtralno in estetsko uporabo v prostoru;
  • ENOSTAVNA MONTAŽA – tabla ima priloženo kartonasto šablono za ležečo ali pokončno montažo, magnetne konzole pa omogočajo varno in enostavno nasaditev table na zid.

ZAHTEVNEJŠI PROCES IZDELAVE – pri navadni tabli se na podlago iz kartona prilepi predhodno lakirana pisalna površina in jo obda z aluminijastim okvirjem, pri SkinBoard tabli pa je rob potrebno strojno ukriviti na pravilne mere, ter jo nato prašno lakirati v posebni komori.

Prašno lakirana pisalna površina z matirano površino je namenjena hitremu in enostavnemu brisanju Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirnatega materiala z magnetki. S pazljivostjo pri izbiri čistilnih sredstev je dolgoletna in neproblematična uporaba zagotovljena. Tabli je priložen montažni pribor ter polička za markerje, ki jo lahko pritrdite na spodnji rob table, ali pa tudi ne.

IME ARTIKLA:
Rocada SkinBoard projekcijska magnetna tabla
KODA ARTIKLA:
NBT-6421MAT
PISALNA POVRŠINA:
mere 100 x 150 cm (višina x širina).
Prašno lakirana pločevina z matirano površino,
primerna za uporabo magnetkov.
NEGA:
za POPOLNO BELINO uporabite suho ali vlažno krpico iz mikrovlaken (angl. Microfibre), v najhujših primerih pa tablo popršite s čistilom za Piši-Briši bele table in nato takoj obrišite z mikrovlakensko krpico. Če čistila nimate v večini primerov zadostuje že navadna voda ter omenjena krpica.
NAMEMBNOST:
za ŠOLO, PISARNO ali DOM.
Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.
MONTAŽA:
1. korak: označitev pritrditvenih točk na steno s pomočjo priloženega kartona, ki ima vrisane pozicije konzol glede na postavitev table,
2. korak: izvrtanje 4-ih lukenj v steno, vstavitev stenskih vložkov in privijačenje magnetnih konzol v steno,
3. korak: tablo se nato fiksira na magnetne stenske konzole.
Pozicija table na steni je lahko pokončna ali ležeča.
ARTIKEL VSEBUJE:
belo magnetno tablo, poličko za markerje, magnetne konzole z vijaki ter vložke za stensko montažo.
DODATNO:
dve PROJEKCIJSKI SkinBoard tabli, skupaj postavljeni pokonci, merita 150 x 200 cm, kar ustreza 4:3 projekcijskemu razmerju poslovnega projektorja (SVGA ali XGA resolucija), kar omogoča 25% večjo sliko kot pri matiranih tablah z aluminijastim okvirjem, saj imajo zaradi omejitev pri izdelavi najvišjo možno višino 120 cm.

MERE in TEŽE:
višina table = 100 cm,
širina table = 150 cm,
debelina table = 1 cm (debelina pločevine 0.7 mm),
teža table = 8.9 kg.
GARANCIJA:
splošna 2,
funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 16 kg
Dimenzije 153 × 3 × 103 cm
MERE

100 cm, 150 cm, bela barva