Stojala – Največja prednost TV stojal je, da jih lahko uporabljate kjer koli v prostoru. Stojalo ima nagibni mehanizem za nastavitev zaslona na vam najboljši možni položaj gledanja ali dodatno vgrajene police za postavitev dodatnih elektronskih enot.

Stojala reflecta lahko preprosto in hitro premaknete na najboljši položaj za gledanje v prostoru, kjer se nahaja. Izdatne nastavitve naklona omogočajo, da lahko dobite najboljši možni kot gledanja za vse gledalce.

Sistem mobilnih TV stojal reflecta je na voljo za TV sprejemnike različne velikosti. Nosilnost TV stojal je predpisana in vedno presega težo televizorja. TV stojalo ima adapter, ki je združljiv z VESA standardom, za enostavno montažo.  Ima lahko mobilna kolesca ali pa je postavljeno na ravno ploščo oziroma stoji na nogah.

VESA standard pomeni razmak lukenj za montažo TV zaslona, ki so v pravokotniku ali kvadratu. Podan je v mm (100×100, 200×200, 300×200, 300×300, 400×400, …), in je ponavadi v tehničnih specifikacijah TV zaslona, lahko pa enostavno izmerite razmak 4-ih lukenj s kovinskim navojem na zadnji strani zaslona. Povezava na youtube.

Preberi več

Prikaz vseh 18 rezultatov