2×3 steklen FLIPCHART 100x70cm na kolesih s priborom TFSZX

174,58  10%

OUTLET 40 2×3® mobilen FLIPCHART Maglass 100x70cm na KOLESCIH s stekleno pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + 20-listni BLOK papirja, POLIČKA za markerje, 4-je barvni MARKERJI, magnetna GOBICA ter ČISTILO za popolno belino.

NA ZALOGI LE ŠE: 1

Dostava je 14.64 € (vključuje 2.64 € DDV)

Šifra: TFSZX
EAN: 3830031048040
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

2×3 TFSZX – Maglass mobilni flipchart s stekleno tablo na trikraki nogi s kolesi evropske blagovne znamke 2×3® ima kljukici za blok papirja in stekleno pisalno površino za hitro ter enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, primeren pa je tudi za uporabo magnetkov pri obešanju papirnatega materiala, vendar samo pod pogojem, da so le-ti dovolj močni. Njena prednost je tudi neproblematična uporaba markerjev s tekočo kredo. Na steklenih tablah držijo samo posebno močni magnetki, kot so npr. 2×3® Power MAGNETKI (šifra AM150)! 

Kaljeno steklo ima trdoto preko 8H, kar je občutno več od belih magnetnih tabel z lakirano površino (4H), s toplotno obdelavo stekla pri 700°C in več. Pisanje in brisanje je zaradi tega dosti boljše kot pri vseh ostalih tipih tabel, Piši-Briši markerji pa po brisanju z magnetno gobico ne puščajo sledov, t.i. “senc”. Kaljeno steklo ima od običajnega večjo stabilnost in odpornost na frontalne udarce, kar je pomembno pri samemu transportu in varnosti (kaljeno steklo je 4 do 5-krat močnejše od navadnega). Na zadnji strani je zaradi ojačitve in možnosti uporabe magnetov prilepljena jeklena pločevina.

Pisalna površina iz kaljenega stekla omogoča praktično doživljensko neproblematično uporabo. Tabli je priložen 20-listni blok papirja, v kompletu pa so še Piši-Briši markerji v 4-ih barvah, magnetna gobica za suho brisanje ter sprej čistilo za popolno belino pisalne površine. 

IME ARTIKLA:
2×3® Maglass mobilna steklena magnetna tabla na kolesih
KODA ARTIKLA:
TFSZX
PISALNA POVRŠINA:
mere 100 x 70 cm (višina x širina).
Kaljeno steklo bele barve na jekleni plošči,
zaradi česar je tabla primerna tudi za uporabo magnetkov.
NEGA:
na pisalni površini po brisanju ni sledov markerjev; večnamenski Piši-Briši markerji se brišejo na suh način z magnetno gobico, markerji s tekočo kredo pa z mokro krpo.
Za čiščenje pisalne površine uporabljajte samo čistila za steklo in gospodinjsko gobasto krpo. V primeru prask se črnilo zaleze vanje, kar pomeni težko čiščenje steklene površine, ki je kvalitativno na nivoju avtomobilskih stekel.
NAMEMBNOST:
za ŠOLO, PISARNO ali KONFERENČNO DVORANO, vsako od treh kolesc ima zavoro.
Uporaba večnamenskih Piši-Briši in markerjev s tekočo kredo.
Pritrjevanje bloka papirja s pomočjo dveh kljukic na vrhu table ter pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.
MONTAŽA – POSTAVITEV:
večkratno sestavljanje artikla za prenašanje na različne lokacije ni priporočljivo, ker se nosilne vijake zateguje čim manjkrat in po občutku.
ARTIKEL VSEBUJE:
flipchart na stojalu, kolesca z zavoro ter fiksno poličko za markerje, 20-listni blok papirja, Piši-Briši markerje, magnetno gobico ter sprej čistilo za belo pisalno površino.
DODATNO:
dokup 20-listnega bloka papirja v izmeri 90 x 60 cm za flipchart uporabo (B04), ustreznih večnamenskih Piši-Briši markerjev (npr. 2×3® MARKER MultiBoard – AS143) ali močnih magnetkov (npr. 2×3® MAGNETKI Power – AM150).

MERE in TEŽE:
višina pisalne površine = 100 cm,
širina pisalne površine = 70 cm,
širina poličke za markerje = 20 cm,
nastavljiva višina 160 – 196 cm,
fiksen naklon pisalne površine pod kotom 15°,
teža table = 17.6 kg.
GARANCIJA:
splošna 2,
funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 19,5 kg
Dimenzije 110 × 18 × 75 cm
MERE

70 cm (FlipChart), 100 cm