Steklene stenske table piši-briši predstavljajo najbolj obstojne in trdožive bele magnetne table na tržišču. Je pa priporočljiva uporaba posebnih markerjev z močnejšim pigmentom. Pri navadnih lakiranih tablah držijo prav vsi magnetki, tukaj pa potrebujete močnejše magnetke.
Steklene stenske table piši-briši so primerne za notranje prostore v domači, pisarniški rabi, s posebnimi konzolami, ki objamejo okvir pa tudi šolski (večje dimenzije). Steklo je kaljeno, kar pomeni da se pri udarcu razbije na manjše kosce. To je podobno kot pri avtomobilskemu steklu, da ne pride do globokih ureznin, prav tako je steklena površina prilepljena na jekleno podlago. To vrsto tabel očistimo s čistilnimi sredstvi za steklo.
Kaljeno steklo ima trdoto preko 8H, kar je občutno več od belih magnetnih tabel z lakirano površino (4H). S toplotno obdelavo stekla pri 700°C in več. Pisanje in brisanje je zaradi tega dosti boljše kot pri vseh ostalih tipih tabel, Piši-Briši markerji pa po brisanju z magnetno gobico ne puščajo sledov, t.i. “senc”. Kaljeno steklo ima od običajnega večjo stabilnost in odpornost na frontalne udarce, kar je pomembno pri samemu transportu in varnosti (kaljeno steklo je 4 do 5-krat močnejše od navadnega). Na zadnji strani je zaradi ojačitve in možnosti uporabe magnetov prilepljena jeklena pločevina.
NAMEMBNOST:
za DOM, PISARNO ali PROIZVODNJO (višje temperature, prah). Uporaba večnamenskih Piši-Briši in markerjev s tekočo kredo, pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov. Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.
Za čiščenje pisalne površine uporabljajte samo čistila za steklo in gospodinjsko gobasto krpo. V primeru prask se črnilo zaleze vanje, kar pomeni težko čiščenje steklene površine, ki je kvalitativno na nivoju avtomobilskih stekel.

Preberi več

Prikaz vseh 17 rezultatov